wszystkie recenzje » Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech


średnie oceny z 1246 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ula 2017-02-16 12:22
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Gubin, 2017-02-12 15:30
Mega chłopaki dali czadu warto było pójść :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
zuzek 2017-02-16 11:36
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Gubin, 2017-02-12 15:30
petarda ....kreatywni chłopaki nigdy nie zawodzą . Jesteśmy ich fanami od dawna i szczepimy to wśród znajomych bo warto śmiać się .
oceniono 0 razy 0 plus minus
DavidNovy 2017-02-13 14:30
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Komorniki, 2017-02-11 17:00
Witam! Postaram się zgrabnie opisać, przedstawić wam moją subiektywną opinie odnośnie programu " Pierwiastek z Trzech" Panów Paranienormalnych, zbytnio was nie przynudzając, zacznijmy. Byłem na kilku występach kabaretowych, lubię się śmiać i taka forma rozrywki mi po prostu bardzo przypadła do gustu. Widziałem w akcji Paranienormalnych, Smile, Neo-nówke, Łowcy. B itd. Na Paranienormalnych byłem już trzeci raz i... zmieniłem zdanie. Dwa lata temu przy każdej możliwej okazji wychwalałem Paranienormalnych że są dwa kroki do przodu z programem i żartami nad resztą grup w Polsce. Po sobotnim spotkaniu z nimi, niestety nie widzę już tej różnicy. Dla mnie, widza który śledzi ich twórczość, zauważyłem dużo podobieństw ze starego programu, żarty w skeczach i ich puenty coraz bardziej przez moją osobę stały się do przewidzenia, co idzie w parze z znudzeniem widza. Rozmówki przed skeczami między Panami, baaaaardzo podobne do tych które już kiedyś słyszeliśmy, co z resztą nie tylko ja zauważyłem tylko osoby siedzące obok mnie również. Program, smieszny, ale pozostawia niedosyt, dzisiaj stawiam ich na równi z resztą sceny kabaretowej. Jestem najprawdopodobniej trochę bardziej wymagający niż większość ludzi. Nie zapominajcie, to tylko moja ocena ;) Pozdrawiam D.Novy.
oceniono 0 razy 0 plus minus
A 2017-02-13 14:09
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Komorniki, 2017-02-11 17:00
Śmiech do łez - zdecydowanie polecam!!
oceniono 1 razy -1 plus minus
kik 2017-02-13 11:36
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Komorniki, 2017-02-11 17:00
Super !!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Kasia 2017-02-13 08:11
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Kraków, 2017-01-20 20:30
Po wyczerpującym tygodniu, najlepszy pomysł na spędzenie piątkowego wieczoru, a przy okazji dawka zdrowia na najwyższym poziomie. NFZ powinien refundować minimum jedna wizytę w miesiącu :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Łukasz 2017-02-12 19:39
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Police, 2017-02-10 18:00
bardzo fajne widowisko, polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
Marta 2017-02-12 14:32
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Police, 2017-02-10 18:00
Bawiliśmy się świetnie było prze śmiesznie!Gorące pozdrowienia dla Paranienormalnych -czapki z głów????
oceniono 0 razy 0 plus minus
Iskierka 2017-02-12 14:21
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Police, 2017-02-10 18:00
Świetna zabawa, śmiech przez 2 godziny nonstop - warto było :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Pipikasia 2017-02-12 12:20
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Police, 2017-02-10 18:00
Było naprawdę wesoło. Panowie przez bite 2 godziny bawili publiczność. Mieli świetny kontakt z publika.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Asia 2017-02-11 16:23
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Police, 2017-02-10 18:00
Było super !!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-02-11 13:08
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Police, 2017-02-10 18:00
Byliśmy poraz trzeci i kolejny raz wszyscy bawiliśmy się bardzo dobrze ;)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Bywalec 2017-02-11 12:11
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Police, 2017-02-10 18:00
Paranienormalni nigdy nie zawodzą!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-02-09 18:20
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Pszczyna, 2017-02-03 18:00
bardzo dobra zabawa
oceniono 0 razy 0 plus minus
Kaśka 2017-02-07 05:19
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Pszczyna, 2017-02-03 18:00
Polecam z czystym sumieniem! Uśmiałości się do łez:)
oceniono 0 razy 0 plus minus
doniminik 2017-02-06 13:12
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Pszczyna, 2017-02-03 18:00
Mistrzowie... Balcerzak najlepszy :-)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Wioletta 2017-02-06 10:15
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Pszczyna, 2017-02-03 18:00
Kabaret byl EKSTRA!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
bogusia 2017-02-05 11:09
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Pszczyna, 2017-02-03 18:00
wystep kabaretu suuuper dawno sie tak nie ubawilam reszta tez na szóstke
oceniono 0 razy 0 plus minus
krystek 2017-02-04 20:24
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Pszczyna, 2017-02-03 18:00
Super zabawa byli świetni jak zwykle , dali czadu !!!
oceniono 2 razy 2 plus minus
Matess 2017-02-04 17:19
Kabaret Paranienormalni - Pierwiastek z trzech, Pszczyna, 2017-02-03 18:00
Niestety bmiejsca vip to jakas porazka. Vip to tylko wyciagniecie wiekszej ilosci pieniedzy. Lepiej sie siedzialo ba trybunach gdzie bilet kosztowal 1/3 ceny!!
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2017