wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 195 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-03-19 22:22
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Super występ. Bawiliśmy się świetnie.
oceniono 0 razy 0 plus minus
pufolek 2017-03-15 18:42
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Wielki szacunek dla wspaniałych Kabareciarzy. Serdecznie polecam .
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-03-15 13:16
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Fajnie jest spotkać w teatrze wielu ludzi o podobnych poglądach, dobrze też jest wspólnie się pośmiać... Nie wszystkie dowcipy w najlepszym gatunku, niektóre prawdziwe suchary, ale ogólnie fajnie było. Niech żyją Fedorowicz i Laskowik!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Nina i jadwiga 2017-03-15 11:42
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Nostalgia nas tam pognała, ale rzeczywistość wzbogaciła wspomnienia (żeby nie powiedzieć - przyćmiła). ZENEK, JAK TO SIĘ ROBI?! Jak być tak młodym? Nie tylko fizycznie (Pan Jacek - konkurencją dla Baletu Moskiewskiego, a Pani Ada - wdzięk, głos, uroda, noooogi), ale i psychicznie. Każdy z Was jest klasą samą w sobie! Ostrością spojrzenia, trafnością wypowiedzi, aluzyjnością określeń, grą półsłówek jesteście w stanie zaćmić polskie kabarety! A Wasze "numery" biją na głowę numery DOBRYCH PANÓW! Życzymy Wam - ale przede wszystkim sobie - byście jak najdłużej dbali o naszą równowagę psychiczną! Żyjcie długo - jesteście nam potrzebni!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Wg 2017-03-14 22:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Bardzo fajna sztuka, wrócili na scenę niektórzy których jestem wielkim fanem. Tak trzymajcie będzie super. Gratuluję!!!!!
oceniono 1 razy 1 plus minus
Renata M. 2017-03-14 21:43
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Bardzo wysoki poziom,inteligencja.Brawo dla Pana Zenona i Pana Jacka.Cały zespół super!Polecam,nie spodziewałam się takiego wigoru i wysokiej klasy.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-03-14 19:18
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
było super, ale miałam miejsce z boku i niestety oglądałam wykonawców z tyłu:(
oceniono 0 razy 0 plus minus
twejtko 2017-03-14 18:21
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Pan Zenon z upływem lat kompletnie nic nie traci na poczuciu humoru, wręcz śmiem twierdzić, że jest najlepszym kabareciarzem w Polsce. BRAWO I WIELKIE DZIĘKI Panie Zenku i Jacku : )
oceniono 0 razy 0 plus minus
marek 2017-03-14 15:57
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Niepowtarzalny humor Pana Laskowika oraz doskonale zgrana i zagrana pozostała część zespołu dała popis niepowtarzalnej okazji do śmiechu. Trochę z siebie, trochę z innych, ale zachowując właściwy poziom.Polecam na odstresowanie i nabranie dystansu do codzienności.
oceniono 0 razy 0 plus minus
gosia 2017-03-14 15:27
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Wspaniale się bawiliśmy, wszyscy artyści w świetnej formie!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Tch 2017-03-14 15:19
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Z Laskowik Jak zwykle był niezawodny zresztą z całą "grupą" Jedyny mankament to wyłączenie światła przed spektaklem co uniemożliwiło nam dokończenie herbaty
oceniono 2 razy 2 plus minus
Genowefa Pigwa 2017-03-14 14:39
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Ostatnio miałem niemiłe doświadczenia z "kabaretami" i juz myslałem, że polski kabaret umarł. Wielokrotnie próbowałem - nic (poza MUMIO, może Dańcem) nie da się oglądać. Takie miałem przekonanie do niedzieli 12. marca. I stał się cud. Polski kabaret żyje i ma się świetnie. Smolenia nikt nie zastąpi, ale bylo super. Świetnym pomysłem okazało się wypełnienie niszy, na humor i refleksje kierowane do starszego , myślącego widza. Serdeczne pozdrowienia dla Pana Laskowika za rewelacyjny powrót
oceniono 3 razy -3 plus minus
MS 2017-03-14 13:49
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
zbyt polityczne, malo zabawne nasmiewanie sie z katastrofy smolenskiej, bo jakkolwiek byla to katastrofa... czasem nie smaczne, spodziewalam sie wiecej neutralizmu. Mozna sie przeciez smiac, nie musi to byc w aspekcie politycznym....
oceniono 2 razy 2 plus minus
Marta 2017-03-14 13:40
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Dwie godziny śmiechu :-) Ubaw po pachy! Jak najbardziej polecam. Pan Zenon i towarzysze - brawo!
oceniono 2 razy 2 plus minus
Adam 2017-03-14 13:29
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Klasyka kabaretu przez duże "K". Poziom Mistrzów, kultura, dowcip. Laskowik i spółka w formie.
oceniono 2 razy 2 plus minus
tedi001 2017-03-14 13:19
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Wspaniały występ Bawiliśmy się b.dobrze. Zenon Laskowik jak za młodych lat z kabaretu "Tey" Jacek Federowicz rewelacyjny. Pani Adrianna i Pan Grzegorz super Zabawa na najwyższym poziomie. Nie żal stówki za miejsce
oceniono 2 razy 2 plus minus
jagna 2017-03-14 13:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Fantastyczne!! Czas dla kabaretu politycznego jest wspaniały, dziwiłam się, że tak słabo się to wykorzystuje. Laskowik i zespół odpowiedzieli na tę potrzebę. Reakcja sali chyba była dowodem, że takie programy, kulturalne, dowcip na poziomie, są bardzo potrzebne. Gratulacje!
oceniono 1 razy 1 plus minus
K&A 2017-03-08 17:26
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-03-06 18:00
????? dla przedstawienia było super ????? dla teatru muzycznego ? niestety dla tixter brak organizacji.
oceniono 0 razy 0 plus minus
B. 2017-03-08 13:20
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-03-06 18:00
Super się bawiłam.Zenon Laskowik jak zawsze wspaniały. Polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
Robert 2017-03-08 12:39
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-03-06 18:00
Zenon Laskowik jest niezawodny! Występ jak zawsze na wysokim poziomie, dużo fajnych tekstów i dobrego humoru. Dziękujemy!
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2017