wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 172 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-02-19 20:15
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-02-13 18:00
Było jak zwykle na Laskowiku SUPER
oceniono 0 razy 0 plus minus
Marcin 2017-02-19 14:47
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-02-13 18:00
Laskowik powinien zmienić partnera, ten, z którym teraz występuje do kabaretu smakołyki nie ma.
oceniono 0 razy 0 plus minus
rc 2017-02-18 16:34
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-02-13 18:00
Wspaniałe, jak zawsze odniesienie do aktualnej sytuacji . Pan Laskowik nadal w świetnej formie . Czekam na nowe pomysły i super realizacje. Podziwiam też werwę Pana Federowicza i wiecznie wspaniałą Panią Biedrzyńską.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Jędrek 2017-02-18 13:33
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-02-13 18:00
Rewelacja! Warto zobaczyć i posłuchać na żywo.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-01-17 21:09
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 18:00
Wróciły dawne wspomnienia TEY-a, a bawiliśmy się bardzo dobrze.Śmiałam się przez cały występ, bo humoru nie brakowało.Choć nie jestem zagorzałą katoliczką to uważam, że nie powinno się urażać uczuć religijnych. Niczego nie żałuję jedynie ze względu na wiek i ograniczone środki powinny być także dostępne bilety ulgowe. Więcej takich imprez w Poznaniu. Pozdrawiam Wiesława Schumacher
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-01-17 17:51
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 20:30
Zenon Laskowik jest ARCYMISTRZEM. Potrafi zawsze dostrzec i obśmiać wszystkie głupstwa, które dzieją się dookoła. A na ludzką głupotę nie ma lepszego lekarstwa niż śmiech. Z jaką fantazją i lekkością potrafi nas poczęstować swoimi dowcipami.
oceniono 0 razy 0 plus minus
zzz 2017-01-17 15:46
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 20:30
Dwa wyrazy - "Było cudownie"
oceniono 0 razy 0 plus minus
60- 2017-01-17 14:35
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 18:00
Wraca stare! Inteligentny dowcip Laskowika nawiązujący do aktualnych politycznych wydarzeń, wzbudza salwy śmiechu wśród publiczności. Pozostaje jednak gorzka refleksja, że wszystko już było, że nic nie jest dane raz na zawsze, że można cofnąć się w czasie i zaprzepaścić 25 lat ciężkiej pracy. Na widowni średnia wieku 60+ dobrze pamiętająca kabaret TEY i czasy, w których działał. Stare gagi nie tracą na aktualności. Artystycznie przedstawienie dosyć nierówne, Zenon Laskowik ciągle w doskonałej formie, Adrianna Biedrzyńska trochę na przyczepkę nie bardzo pasuje do ogólnej koncepcji programu, a Jacek Fedorowicz ma już chyba swój najlepszy okres artystyczny za sobą i czas pomyśleć o zasłużonej emeryturze.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-01-17 13:35
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 20:30
Wszystko ok. Zenon jak to Zenon. Zawsze świetny.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Anulek 2017-01-17 13:07
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 18:00
Bardzo zabawne skecze. Pan Zenon Laskowik ma błyskotliwy dowcip, pomysły nie do podrobienia, oryginalne teksty. Super dopasowany humor do obecnej sytuacji obyczajowo-politycznej. Ubawiłam się przez dwie godziny. Naprawdę warto było przyjechać aż z Bydgoszczy, żeby usłyszeć dlaczego nie ma u nas aquaparku, ha, ha!
oceniono 0 razy 0 plus minus
beamis 2017-01-17 12:59
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 20:30
Byłam na Kabarecie z udziałem Zenona Laskowika pierwszy raz po wielu, wielu latach i oczywiście się nie zawiodłam. Bawiłam się super, płakałam ze śmiechu i już dziś mogłabym oglądać to jeszcze raz. Gorąco wszystkim polecam.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-01-17 12:32
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 20:30
Dwie godziny świetnej zabawy i śmiechu z przepony. Zenon Laskowik nie stracił młodzieńczego trochę łobuzerskiego wdzieku i lekkości inteligentnego dowcipu.BRAWO Pan Fedorowicz z klasą i dowcipem pokazał dystans do siebie i otaczającej rzeczywistości. WIELKI SZACUNEK. Polecam dla wszystkich tych starszych jak ja i młodych. Niech zobaczą co to znaczy dobry polski kabaret.
oceniono 0 razy 0 plus minus
beata 2017-01-17 12:06
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 18:00
Bardzo dobry program,bez dłużyzn.Nie wiadomo kiedy 2godz. minęły.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Izabela 2017-01-17 11:58
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-01-16 18:00
Bilety kupione dla rodziców w prezencie. Byli zachwyceni, bawili się świetnie. Laskowik w wysokiej formie, Fedorowicz też, mimo wieku. Adrianna Biedrzyńska też się podobała.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-01-10 12:43
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2016-12-29 20:00
genialne
oceniono 1 razy 1 plus minus
kyrneh 2017-01-04 19:46
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2016-12-30 20:00
bardzo dobre ,aktualne "ale jaja"
oceniono 1 razy 1 plus minus
Bogusia13 2017-01-04 11:54
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2016-12-30 20:00
Brawo. Jak dawniej - super wieczór. Laskowik w formie. Więcej takich kabaretów.
oceniono 0 razy 0 plus minus
lenoksik 2017-01-03 19:25
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2016-12-29 20:00
Świetne!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-01-03 18:08
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2016-12-30 17:00
Ubaw po pachy.Serdecznie polecam wszystkim,którzy lubią klasykę kabaretu.A dla pana Jacka Fedorowicza - wielki szacun za pamięć i świetną grę aktorską(mimo tego,że nie jest aktorem).
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ludwik 2017-01-02 20:26
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2016-12-29 17:00
Tego mi było potrzeba!
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2017