wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 200 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 1 razy -1 plus minus
Gość 2017-05-20 21:16
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-05-15 19:00
było świetnie, bawiliśmy się wspaniale. warto było przyjść i się pośmiać. Fajnie,że Laskowik wystąpił ze znajomą ekipą.
oceniono 1 razy -1 plus minus
Annaewabz 2017-05-16 15:52
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-05-15 19:00
Organizacja i otoczenie na czwórkę natomiast mistrzostwo pana Laskowika i doborowe towarzystwo aktorskie bezcenne . Brawo pani Adrianno ????????????????????ma pani głos jak dzwon. Miło było panią znowu zobaczyć. Pozdrawiam.
oceniono 1 razy -1 plus minus
kukizek 2017-05-16 13:19
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-05-15 19:00
Super!
oceniono 2 razy 2 plus minus
Dominik 2017-05-16 11:25
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-05-15 19:00
Zenon Laskowik ma niesamowity talent jako kabareciarz. Luz, spokój, włączanie publiczności. Jednak sam program "Będą zmiany" dla mnie nie był śmieszny. Nie chodzi o poglądy polityczne (bo jestem przeciwnikiem PiS). Po prostu Laskowikowi brakuje 2 elementów. 1. Partnerów bardziej kontrastowych (jak kogoś w typie Smolenia). 2. Lepszych skeczy. Trochę więcej absurdu, ZASKAKIWANIA. Bo cały humor w przedstawieniu opiera się na grze słów. To nie jest takie śmieszne. PS. Średnia wieku na sali chyba 70 lat. Ja 37. Dziwią mnie te pochlebne recenzje. Doszedłem do wniosku, że starsze pokolenie ocenia wysoko to przedstawienie ponieważ dawno nie byli na żadnym innym kabarecie? Albo z sentymentu lub manifestacji poparcia? Nie wiem, ale młodszym ludziom tego programu nie polecam.
oceniono 3 razy -1 plus minus
Gość 2017-03-19 22:22
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Super występ. Bawiliśmy się świetnie.
oceniono 2 razy 0 plus minus
pufolek 2017-03-15 18:42
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Wielki szacunek dla wspaniałych Kabareciarzy. Serdecznie polecam .
oceniono 2 razy 0 plus minus
Gość 2017-03-15 13:16
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Fajnie jest spotkać w teatrze wielu ludzi o podobnych poglądach, dobrze też jest wspólnie się pośmiać... Nie wszystkie dowcipy w najlepszym gatunku, niektóre prawdziwe suchary, ale ogólnie fajnie było. Niech żyją Fedorowicz i Laskowik!!!
oceniono 3 razy 1 plus minus
Nina i jadwiga 2017-03-15 11:42
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Nostalgia nas tam pognała, ale rzeczywistość wzbogaciła wspomnienia (żeby nie powiedzieć - przyćmiła). ZENEK, JAK TO SIĘ ROBI?! Jak być tak młodym? Nie tylko fizycznie (Pan Jacek - konkurencją dla Baletu Moskiewskiego, a Pani Ada - wdzięk, głos, uroda, noooogi), ale i psychicznie. Każdy z Was jest klasą samą w sobie! Ostrością spojrzenia, trafnością wypowiedzi, aluzyjnością określeń, grą półsłówek jesteście w stanie zaćmić polskie kabarety! A Wasze "numery" biją na głowę numery DOBRYCH PANÓW! Życzymy Wam - ale przede wszystkim sobie - byście jak najdłużej dbali o naszą równowagę psychiczną! Żyjcie długo - jesteście nam potrzebni!!!
oceniono 2 razy 0 plus minus
Wg 2017-03-14 22:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Bardzo fajna sztuka, wrócili na scenę niektórzy których jestem wielkim fanem. Tak trzymajcie będzie super. Gratuluję!!!!!
oceniono 2 razy 0 plus minus
Renata M. 2017-03-14 21:43
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Bardzo wysoki poziom,inteligencja.Brawo dla Pana Zenona i Pana Jacka.Cały zespół super!Polecam,nie spodziewałam się takiego wigoru i wysokiej klasy.
oceniono 1 razy -1 plus minus
Gość 2017-03-14 19:18
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
było super, ale miałam miejsce z boku i niestety oglądałam wykonawców z tyłu:(
oceniono 1 razy -1 plus minus
twejtko 2017-03-14 18:21
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Pan Zenon z upływem lat kompletnie nic nie traci na poczuciu humoru, wręcz śmiem twierdzić, że jest najlepszym kabareciarzem w Polsce. BRAWO I WIELKIE DZIĘKI Panie Zenku i Jacku : )
oceniono 1 razy -1 plus minus
marek 2017-03-14 15:57
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Niepowtarzalny humor Pana Laskowika oraz doskonale zgrana i zagrana pozostała część zespołu dała popis niepowtarzalnej okazji do śmiechu. Trochę z siebie, trochę z innych, ale zachowując właściwy poziom.Polecam na odstresowanie i nabranie dystansu do codzienności.
oceniono 1 razy -1 plus minus
gosia 2017-03-14 15:27
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Wspaniale się bawiliśmy, wszyscy artyści w świetnej formie!
oceniono 1 razy -1 plus minus
Tch 2017-03-14 15:19
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Z Laskowik Jak zwykle był niezawodny zresztą z całą "grupą" Jedyny mankament to wyłączenie światła przed spektaklem co uniemożliwiło nam dokończenie herbaty
oceniono 3 razy 1 plus minus
Genowefa Pigwa 2017-03-14 14:39
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Ostatnio miałem niemiłe doświadczenia z "kabaretami" i juz myslałem, że polski kabaret umarł. Wielokrotnie próbowałem - nic (poza MUMIO, może Dańcem) nie da się oglądać. Takie miałem przekonanie do niedzieli 12. marca. I stał się cud. Polski kabaret żyje i ma się świetnie. Smolenia nikt nie zastąpi, ale bylo super. Świetnym pomysłem okazało się wypełnienie niszy, na humor i refleksje kierowane do starszego , myślącego widza. Serdeczne pozdrowienia dla Pana Laskowika za rewelacyjny powrót
oceniono 4 razy -2 plus minus
MS 2017-03-14 13:49
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
zbyt polityczne, malo zabawne nasmiewanie sie z katastrofy smolenskiej, bo jakkolwiek byla to katastrofa... czasem nie smaczne, spodziewalam sie wiecej neutralizmu. Mozna sie przeciez smiac, nie musi to byc w aspekcie politycznym....
oceniono 4 razy 0 plus minus
Marta 2017-03-14 13:40
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Dwie godziny śmiechu :-) Ubaw po pachy! Jak najbardziej polecam. Pan Zenon i towarzysze - brawo!
oceniono 3 razy 1 plus minus
Adam 2017-03-14 13:29
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Klasyka kabaretu przez duże "K". Poziom Mistrzów, kultura, dowcip. Laskowik i spółka w formie.
oceniono 3 razy 1 plus minus
tedi001 2017-03-14 13:19
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Wspaniały występ Bawiliśmy się b.dobrze. Zenon Laskowik jak za młodych lat z kabaretu "Tey" Jacek Federowicz rewelacyjny. Pani Adrianna i Pan Grzegorz super Zabawa na najwyższym poziomie. Nie żal stówki za miejsce
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2017