wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 205 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 1 razy 1 plus minus
Siejak 2017-10-05 10:43
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-10-02 19:00
Bardzo dobry występ p. Laskowika i p. Federowicza. Miło było zobaczyć również panią Biedrzyńska. Jak zawsze dobry wyważony humor dla wszystkich
oceniono 2 razy -2 plus minus
Rob 2017-10-04 20:58
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-10-02 19:00
Szacunek dla p. Zenka Laskowika. Przedstawienie jednak przeznaczone dla starszej grupy odbiorców.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-10-03 12:35
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-10-02 19:00
Wspaniala zabawa i zmyszajaca do refleksji. Zywe tempo programu i doskonale prowadzenie.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-10-03 11:50
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-10-02 19:00
Bawiliśmy się wspaniale. Występ bardzo udany. Pan Laskowik w świetnej kondycji.
oceniono 0 razy 0 plus minus
mysia 2017-10-03 11:43
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-10-02 19:00
Jest zrobione ze smakiem - jak zawsze. Najsłabszym ogniwem jest p.Adrianna. Poza tym tak trzymać.Szkoda tylko,że kabaret ten nie ma swojego lokum. Może by o tym pomyślały władze miasta Poznania!!! Pozdrawiam serdecznie.
oceniono 2 razy 0 plus minus
Gość 2017-05-20 21:16
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-05-15 19:00
było świetnie, bawiliśmy się wspaniale. warto było przyjść i się pośmiać. Fajnie,że Laskowik wystąpił ze znajomą ekipą.
oceniono 1 razy -1 plus minus
Annaewabz 2017-05-16 15:52
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-05-15 19:00
Organizacja i otoczenie na czwórkę natomiast mistrzostwo pana Laskowika i doborowe towarzystwo aktorskie bezcenne . Brawo pani Adrianno ????????????????????ma pani głos jak dzwon. Miło było panią znowu zobaczyć. Pozdrawiam.
oceniono 1 razy -1 plus minus
kukizek 2017-05-16 13:19
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-05-15 19:00
Super!
oceniono 4 razy 0 plus minus
Dominik 2017-05-16 11:25
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-05-15 19:00
Zenon Laskowik ma niesamowity talent jako kabareciarz. Luz, spokój, włączanie publiczności. Jednak sam program "Będą zmiany" dla mnie nie był śmieszny. Nie chodzi o poglądy polityczne (bo jestem przeciwnikiem PiS). Po prostu Laskowikowi brakuje 2 elementów. 1. Partnerów bardziej kontrastowych (jak kogoś w typie Smolenia). 2. Lepszych skeczy. Trochę więcej absurdu, ZASKAKIWANIA. Bo cały humor w przedstawieniu opiera się na grze słów. To nie jest takie śmieszne. PS. Średnia wieku na sali chyba 70 lat. Ja 37. Dziwią mnie te pochlebne recenzje. Doszedłem do wniosku, że starsze pokolenie ocenia wysoko to przedstawienie ponieważ dawno nie byli na żadnym innym kabarecie? Albo z sentymentu lub manifestacji poparcia? Nie wiem, ale młodszym ludziom tego programu nie polecam.
oceniono 4 razy 0 plus minus
Gość 2017-03-19 22:22
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Super występ. Bawiliśmy się świetnie.
oceniono 2 razy 0 plus minus
pufolek 2017-03-15 18:42
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Wielki szacunek dla wspaniałych Kabareciarzy. Serdecznie polecam .
oceniono 2 razy 0 plus minus
Gość 2017-03-15 13:16
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Fajnie jest spotkać w teatrze wielu ludzi o podobnych poglądach, dobrze też jest wspólnie się pośmiać... Nie wszystkie dowcipy w najlepszym gatunku, niektóre prawdziwe suchary, ale ogólnie fajnie było. Niech żyją Fedorowicz i Laskowik!!!
oceniono 4 razy 2 plus minus
Nina i jadwiga 2017-03-15 11:42
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Nostalgia nas tam pognała, ale rzeczywistość wzbogaciła wspomnienia (żeby nie powiedzieć - przyćmiła). ZENEK, JAK TO SIĘ ROBI?! Jak być tak młodym? Nie tylko fizycznie (Pan Jacek - konkurencją dla Baletu Moskiewskiego, a Pani Ada - wdzięk, głos, uroda, noooogi), ale i psychicznie. Każdy z Was jest klasą samą w sobie! Ostrością spojrzenia, trafnością wypowiedzi, aluzyjnością określeń, grą półsłówek jesteście w stanie zaćmić polskie kabarety! A Wasze "numery" biją na głowę numery DOBRYCH PANÓW! Życzymy Wam - ale przede wszystkim sobie - byście jak najdłużej dbali o naszą równowagę psychiczną! Żyjcie długo - jesteście nam potrzebni!!!
oceniono 3 razy 1 plus minus
Wg 2017-03-14 22:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Bardzo fajna sztuka, wrócili na scenę niektórzy których jestem wielkim fanem. Tak trzymajcie będzie super. Gratuluję!!!!!
oceniono 3 razy 1 plus minus
Renata M. 2017-03-14 21:43
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Bardzo wysoki poziom,inteligencja.Brawo dla Pana Zenona i Pana Jacka.Cały zespół super!Polecam,nie spodziewałam się takiego wigoru i wysokiej klasy.
oceniono 2 razy 0 plus minus
Gość 2017-03-14 19:18
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
było super, ale miałam miejsce z boku i niestety oglądałam wykonawców z tyłu:(
oceniono 3 razy 1 plus minus
twejtko 2017-03-14 18:21
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Pan Zenon z upływem lat kompletnie nic nie traci na poczuciu humoru, wręcz śmiem twierdzić, że jest najlepszym kabareciarzem w Polsce. BRAWO I WIELKIE DZIĘKI Panie Zenku i Jacku : )
oceniono 2 razy 0 plus minus
marek 2017-03-14 15:57
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Niepowtarzalny humor Pana Laskowika oraz doskonale zgrana i zagrana pozostała część zespołu dała popis niepowtarzalnej okazji do śmiechu. Trochę z siebie, trochę z innych, ale zachowując właściwy poziom.Polecam na odstresowanie i nabranie dystansu do codzienności.
oceniono 2 razy 0 plus minus
gosia 2017-03-14 15:27
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Wspaniale się bawiliśmy, wszyscy artyści w świetnej formie!
oceniono 2 razy 0 plus minus
Tch 2017-03-14 15:19
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-03-12 17:00
Z Laskowik Jak zwykle był niezawodny zresztą z całą "grupą" Jedyny mankament to wyłączenie światła przed spektaklem co uniemożliwiło nam dokończenie herbaty
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2017