wszystkie recenzje » Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta...


średnie oceny z 53 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Rysiek 2019-07-01 11:54
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Bielsko-Biała, 2019-03-23 17:00
Występ sredni i niewentylowana sala i akustyka słabo.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Katarzyna 2019-05-14 12:07
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Dziękuję Panie Andrzeju za wspaniały wieczór...
oceniono 0 razy 0 plus minus
widzmarek 2019-05-13 15:53
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Specyficzne poczucie humoru, błyskotliwość Wykonawcy, świetny kontakt z publicznością, oczywiście temperament i zawrotne tempo akcji - to pierwsze wrażenia ze spotkania z Panem Andrzejem Poniedzielskim. Ponadto kameralny klimat, jaki zapewnia Kuźnia Kulturalna, składają się na w pełni udany wieczór.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Joanna 2019-05-13 12:50
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Świetny wieczór i znakomita forma Pana Andrzeja. Dziękujemy
oceniono 0 razy 0 plus minus
Fly 2019-05-11 08:43
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Impreza - super !!! a Pan Andrzej Poniedzielski jak zawsze genialny. :-) :-) :-)
oceniono 0 razy 0 plus minus
kufel1990 2019-05-09 21:32
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Pana Jędrusia zawsze warto słuchać. Jest niepowtarzalny. Polecam gorąco.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Tomasz Kepa 2019-05-09 18:21
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Wystep super, ale moim zdaniem zbyt wiele spiewanych piosenek.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2019-05-09 11:15
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Niezmiennie świetny. Uczta intelektualna oprawiona w świetny humor. Brawo. "Szczęścia, zdrowia, pomyślności..." Jacek Antoszewski
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-05-09 09:29
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Jak zwykle wspaniała forma i poczucie humoru.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Edi 2019-05-09 08:57
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Cudownie ! Wybitny człowiek ! Maestro !
oceniono 0 razy 0 plus minus
OlaK 2019-05-09 08:27
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-05-08 20:30
Świetny spektakl - błyskotliwy, porywający, dający do myślenia, analityczny, a zarazem śmieszny.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Paweł 2019-03-27 15:30
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Bielsko-Biała, 2019-03-23 17:00
Andrzej Poniedzielski to artysta wyjątkowy pod każdym względem. Inteligencja i poetyka jego błyskotliwych obserwacji świata niezmiennie mnie zachwycają. Tylko on potrafi rozśmieszyć publiczność do rozpuku, zachowując przy tym „kamienną twarz” i jakże charakterystyczny, melancholijnie niespieszny rytm wypowiedzi. Mistrz nad mistrze. Gorąco polecam!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-03-26 22:23
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Bielsko-Biała, 2019-03-23 17:00
Super występ! Szkoda, że nagłośnienie niekiedy trochę zawodziło
oceniono 0 razy 0 plus minus
Stan 2019-03-26 08:30
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Bielsko-Biała, 2019-03-23 19:00
Bardzo dobry koncert Pan Andrzej Poniedzielski jak zawsze w bardzo dobrej formie a jego inteligentne poczucie humoru jest niepowtarzalne
oceniono 0 razy 0 plus minus
JacNal 2019-03-25 23:32
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Bielsko-Biała, 2019-03-23 17:00
Uwielbiam Pana Andrzeja od tysięcy lat, czyli chyba jesteśmy równolatkami... Bardzo bliska jest mi ta estetyka wyrazu. Nie wiedziałem, że miewa własne recitale, i to TAKIE !!!!! Dziękuję Opatrzności, że rzuciła mi w oczy plakatem z Jego występem i to w Bielsku Białej. Przez kilkadziesiąt lat mieszkając w Warszawie nigdy nie natknąłem się na taką informację. Strasznie żałuję, że nie kupiłem żadnej z obu płyt po koncercie, a jeszcze bardziej, że nie zaczekałem na ewentualny autograf. Drugiej takiej okazji nie przegapię. Głęboką kopalnią pomysłów komediowych zawsze będzie "studium wojskowe" i dzięki za przypomnienie, że istaniało takie źródło abstrakcyjnej komedii. Pozdrawiam bardzo serdecznie i na pewno do zobaczenia, gdyby taka okazja raz jeszcze się nadarzyła.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Piotrek 83 2019-03-24 21:31
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Bielsko-Biała, 2019-03-23 17:00
Polecam👍
oceniono 0 razy 0 plus minus
Marta 2019-03-24 09:52
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Bielsko-Biała, 2019-03-23 17:00
Doskonały wykonawca , świetny czlowiek
oceniono 0 razy 0 plus minus
Artsid 2019-03-22 09:34
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Białystok, 2019-03-16 17:00
Doskonała zabawa, artysta kabaretowy opierający swoje występy na żartobliwych, inteligentnych konstrukcjach słownych, adresowanych głównie do bardziej wymagającej widowni w wieku średnim i nieco starszej.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Eli 2019-03-14 22:43
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Warszawa, 2019-03-08 20:30
Pan Andrzej jest cudowny. Jego poczucie humoru i trafnosc spostrzezen jest wspaniale.
oceniono 0 razy 0 plus minus
tralalala 2019-03-13 10:52
Andrzej Poniedzielski - Bo kobieta..., Radom, 2019-03-09 17:00
Pan Poniedzielski w świetnej formie! Uwielbiam jego poczucie humoru. Z niecierpliwością czekam aż powróci do Radomia z nowym wstępem. Polecam serdecznie każdemu!
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2019