wszystkie recenzje » Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour


średnie oceny z 453 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 1 razy 1 plus minus
matkapolka 2018-08-07 08:21
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Jastarnia, 2018-08-02 21:00
100% śmiechu i zabawy ;-) i polecam gorąco!!!!!!!
oceniono 1 razy 1 plus minus
jolka 2018-08-06 13:31
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Łeba, 2018-08-01 21:00
Było super ! Bardzo nam się podobało!
oceniono 1 razy 1 plus minus
Daria 2018-08-04 19:16
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Karwia, 2018-07-20 17:00
świetna zabawa. genialne skecze! cała rójka rozbawiła do łez!
oceniono 2 razy 2 plus minus
Zborek 2018-08-03 10:24
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Jastarnia, 2018-08-02 21:00
Super
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2018-08-02 12:30
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Łeba, 2018-08-01 21:00
To świetna odskocznia od codziennych trosk. Śmiech to samo zdrowie! Śmiałam się z córką przez cały występ! To ładuje pozytywnie akumulatory na dłużej. Dziękuję:)
oceniono 1 razy 1 plus minus
Maja 2018-08-02 08:26
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Łeba, 2018-08-01 21:00
Było super :-)
oceniono 0 razy 0 plus minus
mimi 2018-07-23 15:03
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Jastrzębia Góra, 2018-07-19 20:00
Występ super, dobry kontakt z publicznością, dużo śmiechu i naprawdę dobra zabawa, ale co do organizacji mam trochę zastrzeżeń... Ogólnie polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
Jola 2018-07-23 14:59
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Karwia, 2018-07-20 17:00
Było Super!!! Dawno się tak nie ubawiłam. Pierwszy raz widziałam ich na żywo w nowej odsłonie, bez Pana Igora i kompletnie nie zgadzam się z opinią, że coś stracili. Było ekstra
oceniono 1 razy -1 plus minus
mag 2018-07-23 08:36
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Jastrzębia Góra, 2018-07-19 20:00
Przeciętne, umiarkowanie śmieszne. Lubię Paranienormalnych i oczekiwałam lepszego występu.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Paula 2018-07-22 12:09
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Łeba, 2018-07-20 21:00
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Świetny kontakt z publicznością i jeszcze lepszy występ! 🤩
oceniono 0 razy 0 plus minus
Słoniu 2018-07-22 10:32
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Jurata, 2018-07-21 18:00
Występ się nie odbył a o tym że jest odwołany dowiedziałem się przy wejściu tzn o godz 1745. Miałem być informowany o wydarzeniu sms-em , którego nie dostałem. Spędziłem cały dzień w Juracie z rodziną i zamiast się kąpać w morzu czekałem na występ. Szczytem już natomiast jest wysłanie mi prośby o recenzję. To tylko pokazuje że automaty nie są w stanie zareagować na czas. Zostałem poinformowany że nic nie muszę robić i że pieniądze zostaną mi zwrócone na konto. Z niecierpliwością czekam na to , bo już na pewno z innych imprez organizowanych przez Scenę Kulturalną w Juracie nie skorzystam. Nie polecam też innym .
oceniono 1 razy 1 plus minus
Karolina 2018-07-22 08:53
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Jurata, 2018-07-21 18:00
Na 10 minut przed występem przekazano informację, że kabaret się nie pojawi w Juracie. Profesjonalizm?
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-07-21 16:50
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Karwia, 2018-07-20 17:00
Super. Dawno tak się nie uśmiałem.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-07-21 09:20
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Łeba, 2018-07-20 21:00
Super 👌
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-07-21 08:31
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Karwia, 2018-07-20 17:00
Bylo super Grali super Polecamy
oceniono 0 razy 0 plus minus
janko 2018-07-18 15:41
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Rewal, 2018-07-16 20:00
bardzo dobry występ. Uśmiałem się dopiero na ostatnim skeczu o dziadku w kinie.
oceniono 1 razy 1 plus minus
mala 2018-07-17 11:38
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Władysławowo, 2018-07-13 21:00
Rewelacja !! Kabaret w nowym składzie na niczym nie stracił, a w wręcz zyskał. Najmłodszy w roli Jasia Fasoli po prostu mnie powalił :) bawiliśmy się super!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
yazgot1 2018-07-14 14:23
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Jastrzębia Góra, 2018-07-13 18:00
Fajnie, szczególnie skecz z dziadkiem w kinie :) Ale bez "Mariolki" to już nie to samo... No i te niewygodne krzesła od których wszystko bolało...
oceniono 2 razy 0 plus minus
Telimena 2018-07-12 22:16
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Rewal, 2018-07-09 20:00
Bez Mariolki to już nie to czego oczekiwaliśmy..... Bardzo się starali ale słabo im to wyszło. Szkoda
oceniono 4 razy -2 plus minus
Anna 2018-07-12 19:30
Kabaret Paranienormalni - Baltic Tour, Jastarnia, 2018-07-11 21:00
Słaby występ. Bardzo przewidywalna gra słów, jak też i puenty.
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2018