wszystkie recenzje » Marcin Daniec


średnie oceny z 425 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Elis 2019-02-18 23:24
Marcin Daniec, Warszawa, 2019-02-17 17:00
organizacja spoko, sala fajna, tylko występ taki sobie. Za dużo polityki, za mało śmiesznych żartów, których przecież Pan Daniec w głowie ma na pewno pełno...
oceniono 1 razy 1 plus minus
Anna 2019-02-18 20:00
Marcin Daniec, Warszawa, 2019-02-17 17:00
Chciałoby się powiedzieć satyryk doskonały. Kipiący dobrym inteligentnym dowcipem, świetnie bawiący publiczność. Zawsze aktualny. Panie Marcinie dużo zdrowia i wigoru, jak wczoraj.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Agnieszka 2019-02-18 11:02
Marcin Daniec, Warszawa, 2019-02-17 17:00
Marcin Daniec jak zawsze w formie, choć dość powtarzalny, program znany, jednak dla osób,, które bardzo go lubia, nie ma to znaczenia. Organizacja sali niekomfortowa - rzedy są na tej samej wysokości, fotele wysokie i szerokie, osoby siedzące jedni za drugimi (rzedy parzyste) miały bardzo ograniczoną widoczność. Przez głowy i ramiona również nie można było nic dostrzec, ze względu na wysokosć oparć foteli. Sala fatalnie przystosowana.
oceniono 1 razy -1 plus minus
Gość 2019-02-18 09:35
Marcin Daniec, Warszawa, 2019-02-17 17:00
Super wszystko w porządku aby tak dalej.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Renata 2019-02-16 20:39
Marcin Daniec - Walentynki na wesoło, Warszawa, 2019-02-14 20:30
Super zabawa
oceniono 0 razy 0 plus minus
Karolina M 2019-02-15 16:12
Marcin Daniec - Walentynki na wesoło, Warszawa, 2019-02-14 20:30
Bilety były prezentem dla rodziców z okzji Dnia Babci i Dziadka i... okazały się strzałem w dziesiątkę. Dziadki byli zachwyceni i przeszczęśliwi. Dawno aż tak nie uśmiali się 😊 Gorąco polecamy 👍
oceniono 0 razy 0 plus minus
As 2019-02-15 16:05
Marcin Daniec - Walentynki na wesoło, Warszawa, 2019-02-14 20:30
Jedzenie pyszne, troszkę za dużo polityki w monologu Pana Danca
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-02-15 15:38
Marcin Daniec - Walentynki na wesoło, Warszawa, 2019-02-14 20:30
Super extra kozak , prawdziwy profesionalista Wystep ponad 2 gorziny.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Todor 2019-02-15 14:53
Marcin Daniec - Walentynki na wesoło, Warszawa, 2019-02-14 20:30
Super poziom występu, bardzo śmieszne i inteligentne żarty. Pan Daniec jest najlepszy w tym co robi. I właściwie bawiłem się tak samo dobrze jak na jego występie w latach 90-tych. Nie obniżył poziomu nawet o drobinę od tamtego czasu. Natomiast jeśli chodzi o sale w Kuźni Kulturalnej to jest za ciasno, za gorąco (pod koniec występu już bardzo duszno było). Dodatkowo scena zasłania główne wyjście ewakuacyjne.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Agata 2019-02-15 12:57
Marcin Daniec - Walentynki na wesoło, Warszawa, 2019-02-14 20:30
The best. Miejsce, Pan Daniec, obsługa i jedzenie!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ek 2019-02-15 11:15
Marcin Daniec - Walentynki na wesoło, Warszawa, 2019-02-14 20:30
Organizacja, jak zawsze na 5 😀 A jeśli miałabym oceniać wystep... Pan Daniec bardzo sympatyczny, zabawny, ale jak na walentynkowy wieczór za bardzo politykował 😔
oceniono 0 razy 0 plus minus
Anna 2019-02-15 09:42
Marcin Daniec - Walentynki na wesoło, Warszawa, 2019-02-14 20:30
Super miejsce i jeszcze lepszy wystep. Polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
ArkadiuszP 2019-02-15 08:37
Marcin Daniec - Walentynki na wesoło, Warszawa, 2019-02-14 20:30
Miszcz, Artysta, kryształ sceny!! ;) Polecam!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Iwona 2018-08-28 08:38
Marcin Daniec, Jurata, 2018-08-10 20:00
Występ rewelacyjny Marcin Daniec najlepszy ubaw po pachy byłam na kilku innych kabaretach Daniec najlepszy polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
Nati 2018-05-25 08:31
Marcin Daniec, Nowy Sącz, 2018-05-24 19:00
Było świetnie, bardzo śmiesznie. Oby było w Nowym Sączu więcej występów Marcina Dańca.
oceniono 0 razy 0 plus minus
A. 2018-03-13 12:35
Marcin Daniec, Warszawa, 2018-03-11 20:30
Rewelacja!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
KM 2018-03-12 11:07
Marcin Daniec, Warszawa, 2018-03-11 20:30
Marcin Daniec jak zawsze rewelacyjny. Zabawny i uroczy :) Organizacja pozostawia jednak wiele do życzenia. Kolacja serwowana z bardzo ograniczonego menu. W zasadzie ciezko było cos wybrać. Nigdzie na stronie kuźni kulturalnej nie było informacji ze kolacja serwowana jest z niepełnego menu. Na koniec bardzo słaby chwyt w rachunku - serwis kelnerski wliczony 10% ale bardzo sprytnie ukryty pomiędzy poszczególnymi pozycjami rachunku. Praktycznie zupełnie niewidoczny, o ile nie sprawdzi sie każdej pozycji. Na kolacji było sporo starszych osob. Obstawiam ze nie spostrzegli tego faktu bo trzeba było miec dobre oko zeby znaleźć ta informacje. Także polecam na kolacje wybrać sie do jednej z restauracji obok i kupić bilet na samo wydarzenie :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Nysia 2018-01-24 10:51
Marcin Daniec, Warszawa, 2018-01-21 18:00
Marcin Daniec jak zawsze profesjonalnie, na czasie i na poziomie.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ola 2018-01-23 22:01
Marcin Daniec, Warszawa, 2018-01-21 18:00
Daniec jak zwykle rewelacja. Poza tym bardzo wygodne miejsca w domu kultury Świt.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Iza 2018-01-23 12:12
Marcin Daniec, Warszawa, 2018-01-21 18:00
jak zawsze swietna zabawa i celne spostrzezenia dotyczace naszego zycia!
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2019