wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 248 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 2 razy 2 plus minus
j23 2018-01-24 00:31
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 20:30
super nic dodac nic ujac, swietna zabawa, polecam moze byc hardkorowo dla mohera, "mszycy" i sluchacza radyjka ojca bizmesmena
oceniono 2 razy 2 plus minus
Andi '73 2018-01-19 14:31
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 18:00
Na początku niby słabiej ... ale to raczej spokojna zagrywka P. Zenona a potem tylko...CZAD! Wysoki poziom każdego z artystów. Podobnie - pozytywnie zaskakuje formą i tekstami P. Federowicz. Brawo i jeszcze raz brawo! POLECAM!!!
oceniono 2 razy 2 plus minus
Gość 2018-01-18 15:49
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 20:30
Laskowik jak za dawnych lat - atmosfera jak w Tey'u lat 70, ale i dzisiejsze czasy zaczynają przypominać tamten okres, zatem i pole do popisu dla kabareciarzy. Mistrz Fedorowicz, mimo lat, nadal na topie. Grzegorz Tomczak i towarzyszące osoby także nie ustępują mistrzom. Ogólnie świetna zabawa, humor, ale i głębsza refleksja. Polecam. Szkoda tylko, że publiczność, która przyszła, to przede wszystkim te same osoby, które poznały Tey'a lat 70-tych, a młodsi też mogliby wiele wynieść.
oceniono 2 razy 2 plus minus
Greg 2018-01-18 05:57
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 18:00
Fantastyczny! Uśmiani do łez!
oceniono 2 razy 2 plus minus
Gość 2018-01-16 17:30
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 18:00
Jesteśmy bardzo zadowoleni z występu, który był na wysokim poziomie. Bawiliśmy się świetnie 👌.
oceniono 0 razy 0 plus minus
yoki1 2018-01-16 14:02
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 18:00
Świetna zabawa, aktualne problemy społeczno - polityczne ,polecam
oceniono 1 razy 1 plus minus
koza 2018-01-16 12:23
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 20:30
super
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2018-01-16 12:22
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 18:00
SUPER WYSTĘP. DAWNO SIĘ TAK NIE UŚMIAŁAM. POLECAM
oceniono 1 razy 1 plus minus
Badyl85 2018-01-16 12:21
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 20:30
Świetny występ. Gorąco polecam.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2018-01-16 11:26
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2018-01-15 20:30
Bardzo mile spędzony wieczór, pełen uśmiechu i humoru. Bardzo nam się podobało.
oceniono 2 razy 2 plus minus
Dariusz 2017-12-19 14:24
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-11-30 17:00
Super spektakl wspaniala gra aktorow humorystycznie oddana zeczywistosc aktualnej scenie politycznej
oceniono 6 razy 0 plus minus
Gość 2017-12-15 12:45
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-12-11 19:00
Beznadziejny program 4 osób bez osobowości,pełen wulgaryzmów.Niech to wystarczy za recenzję
oceniono 6 razy -2 plus minus
ak 2017-12-14 20:06
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-12-11 19:00
Niestety zupełne rozczarowanie. Powtórzony program z SPOTKANIA KOLESIÓW tylko z inną obsadą aktorską tj. Pan Fedorowicz zamieniony na Panią Biedrzyńską.
oceniono 6 razy -2 plus minus
Fred 2017-12-14 14:49
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-12-11 19:00
Delikatnie mówiąc dramat!
oceniono 8 razy -4 plus minus
Gość 2017-12-14 13:17
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2017-12-11 19:00
beznadzieja -powtórka poprzedniego .Naciąganie na pieniądze. Wracajcie na Masztalarską ,ale w tamtym stylu i poziomie i bez pokazów Pani A.B.
oceniono 3 razy 3 plus minus
gratym 2017-12-12 09:04
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-11-30 17:00
Super!!!!Uwielbiam Pana Laskowika od lat.Bawiłam się znakomicie.
oceniono 3 razy 3 plus minus
mka 2017-12-07 13:34
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-11-29 20:00
fantastyczny wieczór, niezwykle trafne teksty na początku śmieszne do łez zakończone tańcem chocholim...
oceniono 7 razy -5 plus minus
Gość 2017-12-07 09:03
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-11-29 17:00
Szczerze - bardzo się zawiodłem biorąc pod uwagę poprzednie programy i ich poziom to Pan Laskowik zaczyna się dewaluować. Nie wiem czyj to był pomysł i kto pisał scenariusz, ale jak widać zapomniał o tożsamości naszego kraju i jego chrześcijańskich korzeniach.Drwiny z polityków są jak najbardziej do przyjęcia natomiast kiepskie żarty z religii a do tego używanie symbolu Papieża Jana Pawła II są bardzo nie na miejscu i świadczą o tym że cały zespół jest cienki - jestem rozczarowany tak niskim poziomem ( gwiazdkę przydzielam za wygodne fotele ).
oceniono 0 razy 0 plus minus
kuba_tara 2017-12-06 22:01
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-11-30 17:00
Super teksty, wykonanie, szkoda tylko, eż w większości dialogów śmiech przez łzy ! To w związku z sytuacją w Polsce.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Tom 2017-12-06 21:28
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2017-11-30 17:00
super występ, polecam wszystkim
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2018