wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 405 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Anna 2019-06-06 06:44
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2019-06-04 19:30
Rewelacyjny wieczór kabaretowy - humor do łez. Pan Laskowik the best ❤️ Dziękujemy życzymy zdrowia i ogromu pozytywnej energii, której można tylko pozazdrościć
oceniono 0 razy 0 plus minus
Joanna 2019-06-05 08:51
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2019-06-04 19:30
Klasa sama w sobie. Każde słowo coś znaczy, wszytko ma przesłanie i głębszy sens.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Pelagia 2019-05-11 11:32
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Pan Laskowik, jak zwykle na najwyższym poziomie :) Po raz kolejny nie zawiedliśmy się. I tak jak to u Pana Laskowika bywa : jest wesoło z momentami zadumy. Jest to kabaret dla widza inteligentnego i myślącego. Dlatego nam odpowiada. Bardzo silne punkty to : p.Laskowik i p.Fedorowicz. Na dobrym poziomie (przynajmniej w tym występie) p.Tomczak. Natomiast zawiedzeni byliśmy p.Biedrzyńska (mimo całej sympatii jaką dla niej mamy). Piosenki, które "śpiewała" odbiegały od tematu występu i wykonane były w zasadzie krzycząc niż śpiewając. Dziwię się bo to dobra aktorka komediowa ale tu się nie sprawdziła. Scenki mówione też słabo. Natomiast druga p.Adrianna (Biernacka) musi się rozhulać z występami kabaretowymi. Brakuje jej lekkości jaką mają starsi wytrawni koledzy. Ale Oni to Klasa Premium ;) Podsumowując, daliśmy za całość 5* :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Dana 2019-05-07 10:21
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Bardzo dobry występ, wreszcie kabaret na poziomie. Teksty poruszają aktualne tematy. Super. Brawo.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-05-06 17:31
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Bardzo dobry spektakl, oby więcej takich kabaretów.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Marcin 2019-05-06 12:42
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
LMAO!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ewa 2019-05-06 10:29
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Jak zwykle wspaniały, byłam już trzeci raz i stale mnie zachwyca.Występ Pana Laskowika jest dla mnie lekiem na całe zło.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Poznaniak 2019-05-06 09:28
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Prezent dla Rodziców - byli zachwyceni występem!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Krystyna 2019-05-06 09:06
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Bardzo nam się podobało !!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Kasiunia 2019-05-06 09:00
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Jak zawsze świetny i niepowtarzalny. Szczerze polecam :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Eliza 2019-03-24 16:28
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Pan Laskowik i pozostała obsada aktorska jak zwykle w formie. Bilet drogi, ale warto było.
oceniono 4 razy 0 plus minus
Yossarian 2019-03-20 14:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Wychowałem się "Z tyłu sklepu" "Będą zmiany" rozczarowały mnie. Znakomita większość to wysiline żarty na temat PIS i jej polityków. Zupełnie nie tego spodziewałem się po p.Zenonie, którego uwielbiam od lat. Na pewno stać go na więcej. Nie jestem PISiorem, te żarty po prostu były nienajlepsze.
oceniono 2 razy -2 plus minus
H.C. 2019-03-19 19:31
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Po raz pierwszy miałam przyjemność oglądać Pana Zenka w 1967 r. w Poznańskim Zamku był skromnym studentem z gitarą. Jako współtwórca kabaretu Tey wysoko postawił poprzeczkę i tylko bardzo nielicznym udaje się leswie zbliżyć do poziomu mistrza. Stara dobra szkoła. Mimo upływu lat nadal jest w doskonałej formie. Wraz ze świetnie dobranym zespołem stworzyli niezapomniany, inteligentny spektakl kabaretowy. Dawno się tak dobrze nie bawiłam. Poznaniacy kochają poczucie humoru Zenka i już!!!
oceniono 2 razy 2 plus minus
Funia 2019-03-19 18:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Jak zawsze nie zawodny Laskowik. Od samego początku dobre skecze, cały czas było dużo do śmiechu. Wszystkie teksty bardzo aktualne,śmieszne,jak za dawnych dobrych czasów, kiedy wyśmiewał ze Smoleniem czasy PRL.Obecne teksty też są mocne! Biedrzyńska fantastyczny głos.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Maria 2019-03-19 17:23
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Cudowny wieczór, jestem pełna uznania, że są jeszcze tacy wspaniali ludzie ,którzy patrzą realnie na tę polską rzeczywistość. Czapki x głów Panowie i Panie.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2019-03-19 14:57
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
.BRAWO ZENON I JEGO ZESPOL BRAWO. MEGA WYSTEP.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Leszek Szcz. 2019-03-19 12:02
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Zenek jest rewelacyjny, uśmiałem się do łez.
oceniono 0 razy 0 plus minus
AS 2019-03-19 11:12
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Wysoki poziom, fantastyczna zabawa, dużo śmiechu i dużo radości. Czekamy na następne wydarzenie z udziałem Pana Zenona Laskowika.
oceniono 0 razy 0 plus minus
esmeralda 2019-03-19 10:56
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Dawno się tak nie ubawiłam. Świetny występ. Gorąco polecam!
oceniono 0 razy 0 plus minus
regina 2019-03-19 09:00
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Przedstawienie super. Pan Zenon Laskowik jest jak wino, im starszy tym lepszy. Przedstawienie wspaniałe. Dwie godziny wspaniałej zabawy. Polecam.
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2019