wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 440 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
MD 2020-01-22 08:28
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
Bilet kupiony na prezent. Osoba, która uczestniczyła w programie jest zachwycona. Opisała kabaret jako rewelacyjny i z całą pewnością wart zobaczenia.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2020-01-21 19:59
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
Jeśli bywały lepsze spektakle , których autorem lub współtwórcą był pan Zenon, to i tak pozostanę wiernym widzem. Uwielbiam prześmiewczy humor, grę słów, odwagę i bezpośredniość naszego poznańskiego satyryka. Innych kabaretów - nie oglądam. Mam nadzieję, że będą kolejne zmiany...
oceniono 0 razy 0 plus minus
HH 2020-01-21 19:19
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
swietne występy aktorow, duzo na temat biezacych spraw politycznych, troche spraw damsko-meskich, bylo wesolo
oceniono 0 razy 0 plus minus
Alicja 2020-01-21 19:05
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
Rozrywka na najwyższym poziomie, ból brzucha od śmiechu gwarantowany🙂 Pan Zenon i ekipa w niezawodnej formie. Serdecznie polecam!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2020-01-21 16:18
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
BYŁO NAPRAWDĘ SUPER!!!ŚWIETNIE SIĘ BAWILIŚMY!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Aneta 2020-01-21 14:56
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
Było fantastycznie, miła atmosfera dużo usmiechu
oceniono 0 razy 0 plus minus
Anonim 2020-01-21 11:33
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
Spektakl rozczarowal mała ilością monologow a dużą ilością piosenek. Nid tego się spodziewaliśmy.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Mg 2020-01-21 10:12
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
Wspaniały program. Ja i moi goście byli zachwyceni klasą dowcipu Laskowika, Fedorowicza i pozostałych artystów. Przez moment byliśmy znów serdecznie roześmiani. Dziękujemy!
oceniono 0 razy 0 plus minus
OlaF. 2020-01-21 09:32
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
Pan Zenon w doskonałej formie, dawno się tak dobrze nie ubawiłam! Polecam gorąco!
oceniono 0 razy 0 plus minus
yogi 2020-01-21 09:28
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 20:30
Zenon Laskowik i Jacek Federowicz jak zwykle w formie.Sam program nie banalny ale zmuszajacy do myslenia .Nie mozna powiedziec ze czas został zmarnowany.Szkoda tylko ze kabaret wystepuje w Poznaniu w dzien powszedni co utrudnia do niego dostep
oceniono 0 razy 0 plus minus
Kangur 2020-01-21 09:03
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
Salwy śmiechu jakie ze mnie wydobyły przemyślane, inteligentne teksty są nie do powtórzenia. 45 lat temu śmiał się mój ojciec a wczoraj ja 44 latek, i mój 23 letni syn, a na scenie ten sam Zenon Laskowik. Ponadczasowy, niezmiennie uśmiechnięty dał mi pogody ducha na bardzo długo. Niezapomniane chwile, cieszę się niezmiernie. Zresztą cały skład zagrał wyśmienicie. Pozdrawiam serdecznie Piotr Jankowski.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2020-01-21 08:41
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2020-01-20 18:00
Super rozrywka . Miło znów słyszeć naszego poznaniaka Zenka Laskowika Przyjemnie po całych tygodniach pracy rozerwać się wypoczywając ze wspaniałym kabaretem
oceniono 2 razy 0 plus minus
Grajda 2019-12-11 01:51
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-12-09 19:00
Świetny występ . Wspaniały kabaret . Bawiliśmy się tak jak przed laty. Zenon Laskowik potrafi rozbawić starszych i młodszych do łez.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-12-10 20:16
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-12-09 19:00
Wspaniały występ. Pan Zenon i jego zespół wspaniali. Przypomniały mi się czasy minione. Tak trzymać .
oceniono 0 razy 0 plus minus
Etna00 2019-12-10 13:44
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-12-09 19:00
Było super super!!! Proszę o jeszcze
oceniono 0 razy 0 plus minus
Najmłodszy widz na sali 2019-12-10 12:36
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-12-09 19:00
Występ wspaniały. Pan Zenon Laskowik jest super człowiekiem i genialnym satyrykiem.
oceniono 0 razy 0 plus minus
wierni fani 2019-12-10 11:40
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-12-09 19:00
Jak zawsze świetna zabawa, warto było przejechać 250 km. Czekamy na następny program.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-12-10 09:28
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-12-09 19:00
Występ jak zawsze super. Ale miejsca na balkonie w ostatnim rzędzie beznadziejne. Kiepska widoczność,A dla wysokich osób bardzo mało miejsca. Daje 5 gwiazdek tylko dla Pana Zenka i jego ekipy.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Mia 2019-12-10 08:36
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-12-09 19:00
Bomba!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Aleksandra 2019-12-10 08:36
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-12-09 19:00
Byłam po raz drugi i świetnie się bawiłam. Pan Zenon Laskowik . Aktualizowanie skeczy i piosenek mistrzowskie. Cenne riposty, skojarzenia , czasami zmuszające do głębokiej refleksji. Może by tak panie Zenonie pańskie przedstawienia serwować przed każdym posiedzeniem sejmu? Może by coś do tych wybrańców narodu coś dotarło. Wątpię ale pomarzyć dobra rzecz. Spektakl świetny, z dużą kulturą ,ostry momentami ale nie przekraczający granicy dobrego smaku. Świetna gra całego zespołu.
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2020