wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 373 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
70+ 2019-01-22 21:41
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-01-20 18:00
Zadowolenie z obejrzenia występu. Niektóre numery podobały się bardzo, kilka podobało się bez bardzo. Zgodnie z intencjami autorów był i uśmiech i śmiech i wybuch śmiechu. Dziękujemy.
oceniono 0 razy 0 plus minus
acia10 2019-01-21 16:32
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-01-20 18:00
na przedstawieniu kabaretowym z panem Laskowikiem byli moi rodzice i z tego co mi mówili byli bardzo zadowoleni, było po prostu super(uśmiali się po pachy).
oceniono 0 razy 0 plus minus
Nutka 2019-01-21 13:23
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-01-20 18:00
Zenon Laskowik to artysta z klasą. Pełen energii i zapału, teksty przekazazuje w odpowiedni sposób aby nikogo nie obrazić a jednocześnie trafić do publiczności, zmuszając ja do myślenia. Polecam
oceniono 2 razy 0 plus minus
Adamus 2019-01-21 09:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-01-20 18:00
Bardzo dobry kabaret . Zenon L w formie :)
oceniono 2 razy 0 plus minus
Gość 2019-01-21 08:40
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-01-20 18:00
Dobry stary warsztat
oceniono 4 razy 0 plus minus
Gość 2019-01-15 23:39
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-01-14 18:00
Wszystko pięknie. Wspaniałe spędzony wieczór!!!!!! Wszystkim polecam!!!!
oceniono 3 razy -1 plus minus
Gość 2019-01-10 11:11
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Nie tego spodziewaliśmy się.Nie dało się oglądać.Nigdy więcej Laskowika w tym wydaniu.Szkoda kasy i zdrowia.
oceniono 2 razy 0 plus minus
Maciej Migier 2019-01-02 09:29
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Pan Zenon w formie , na czasie i celnie , czas niestety taki , że brakowało salw śmiechu - bo trudno śmiać się z tak beznadziejnej głupoty i hipokryzji dominującej wokół.Czekamy na następne mądre i radosne występy .
oceniono 4 razy 0 plus minus
Lucy 2018-12-31 18:25
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Zabawnie, z wyczuciem, kreatywne żarty.
oceniono 4 razy 0 plus minus
Ryszard 2018-12-31 11:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Chichraliśmy się tak jak za dawnych lat. Laskowik i Fedorowicz są absolutnym mistrzami poczucia humoru i puenta. Doborowa PO-publiczność bawiła się znakomicie.
oceniono 4 razy 0 plus minus
Gość 2018-12-31 10:05
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Wrocław, 2018-12-28 18:00
Bardzo udany występ. Gorąco polecam. Zabawa wdpaniala
oceniono 4 razy 0 plus minus
AlicjaS 2018-12-30 20:28
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Kupiłam bilety jako prezent dla rodziców, wczoraj wyszli w trakcie występu, ponieważ nie byli w stanie znieść ogromu żenady, prostackich żartów i ciśnięcia tylko obecnemu rządowi. Przed zakupem sugerowałam się opiniami tu zamieszczonymi oraz sentymentem do pana Laskowika. Liczyłam, że miło spędzą czas słuchając inteligentych dowcipów. Niestety bardzo żałuję, że nie było nigdzie informacji o tym, że występ jest w pełni polityczny i ogranicza się jedynie do jechania po PiS. Nie polecamy!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Darwin 2018-12-30 20:25
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Refleksja po obejrzeniu spektaklu. Polityczni amatorzy, którzy najmniej są przystosowani do obecnych warunków życia społecznego, w następnych wyborach prędzej czy później znikną a ci co ich wybrali stracą znaczenie.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Grzegorz 2018-12-30 19:30
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Zenek zawsze młody
oceniono 9 razy 5 plus minus
Przemek 2018-12-30 19:14
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Bilety były prezentem świątecznym, ale niestety nietrafionym. Gdyby żarty były rozłożone na każdą ze stron politycznych, mniej więcej po równo, byłoby uczciwie i ze smakiem, a tak można było się poczuć jak na wiecu KOD. Ludzie wychodzili z "przedstawienia" jakie zostało zaserwowane i nie można im się dziwić. Przed zakupieniem biletu powinniście Państwo poinformować, że mile widziani są tylko ludzie sympatyzujący z PO itp. bo reszcie zwiędną i zaczerwienią się uszy od tych bzdur.
oceniono 2 razy 0 plus minus
Anania 2018-12-30 13:34
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Tak miało być. Śmiesznie. Bardzo miło spędziłam wieczór. Dziękuję
oceniono 2 razy 0 plus minus
Gość 2018-12-30 13:16
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Wrocław, 2018-12-28 18:00
Super!...program inteligentny, dowcipny, mądry!!!
oceniono 2 razy 0 plus minus
Marko6730 2018-12-30 11:04
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2018-12-29 20:00
Pan Zenon jak zawsze w najlepszej formie. Zabawne i inteligentne monologi dające do myślenia. Super spędzony czas.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2018-12-29 21:25
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Wrocław, 2018-12-28 18:00
Program b.dobry ale sala pachnąca papierosami, fotele fatalne, dlaczego czuć tam atmosferę poprzedniej epoki.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2018-12-29 20:15
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Wrocław, 2018-12-28 18:00
Super występ. Bawiłam się świetnie. Zenon Laskowik jak zawsze w formie
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2019