wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 392 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 1 razy -1 plus minus
Yossarian 2019-03-20 14:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Wychowałem się "Z tyłu sklepu" "Będą zmiany" rozczarowały mnie. Znakomita większość to wysiline żarty na temat PIS i jej polityków. Zupełnie nie tego spodziewałem się po p.Zenonie, którego uwielbiam od lat. Na pewno stać go na więcej. Nie jestem PISiorem, te żarty po prostu były nienajlepsze.
oceniono 0 razy 0 plus minus
H.C. 2019-03-19 19:31
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Po raz pierwszy miałam przyjemność oglądać Pana Zenka w 1967 r. w Poznańskim Zamku był skromnym studentem z gitarą. Jako współtwórca kabaretu Tey wysoko postawił poprzeczkę i tylko bardzo nielicznym udaje się leswie zbliżyć do poziomu mistrza. Stara dobra szkoła. Mimo upływu lat nadal jest w doskonałej formie. Wraz ze świetnie dobranym zespołem stworzyli niezapomniany, inteligentny spektakl kabaretowy. Dawno się tak dobrze nie bawiłam. Poznaniacy kochają poczucie humoru Zenka i już!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Funia 2019-03-19 18:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Jak zawsze nie zawodny Laskowik. Od samego początku dobre skecze, cały czas było dużo do śmiechu. Wszystkie teksty bardzo aktualne,śmieszne,jak za dawnych dobrych czasów, kiedy wyśmiewał ze Smoleniem czasy PRL.Obecne teksty też są mocne! Biedrzyńska fantastyczny głos.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Maria 2019-03-19 17:23
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Cudowny wieczór, jestem pełna uznania, że są jeszcze tacy wspaniali ludzie ,którzy patrzą realnie na tę polską rzeczywistość. Czapki x głów Panowie i Panie.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2019-03-19 14:57
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
.BRAWO ZENON I JEGO ZESPOL BRAWO. MEGA WYSTEP.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Leszek Szcz. 2019-03-19 12:02
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Zenek jest rewelacyjny, uśmiałem się do łez.
oceniono 0 razy 0 plus minus
AS 2019-03-19 11:12
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Wysoki poziom, fantastyczna zabawa, dużo śmiechu i dużo radości. Czekamy na następne wydarzenie z udziałem Pana Zenona Laskowika.
oceniono 0 razy 0 plus minus
esmeralda 2019-03-19 10:56
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Dawno się tak nie ubawiłam. Świetny występ. Gorąco polecam!
oceniono 0 razy 0 plus minus
regina 2019-03-19 09:00
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Przedstawienie super. Pan Zenon Laskowik jest jak wino, im starszy tym lepszy. Przedstawienie wspaniałe. Dwie godziny wspaniałej zabawy. Polecam.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Iwona 2019-03-19 08:54
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Jak zwykle wysoki poziom i klasa . Bawiliśmy sie wspaniale .:)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Aneta 75 2019-03-19 08:35
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-03-18 18:00
Super zabawa. Polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
Stańczyk 2019-02-12 21:10
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-02-11 18:00
Wspaniały dowcip, nawiązanie kontaktu z publicznością - legendy kabaretu z dawnej szkoły.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Hedvigis 2019-02-12 21:08
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-02-11 18:00
Zenek w bardzo dobrej formie! Wesoło było. Teraz namawiam przyjaciół, aby obejrzeli program w marcu 2019.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Kriss 2019-02-12 20:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-02-11 18:00
Super zabawa. Laskowik w formie, a Jacek Fedorowicz ? Podziwiać :-) Wiek nie jest żadną przeszkodą.
oceniono 0 razy 0 plus minus
B 2019-02-12 17:31
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-02-11 18:00
Ok.polecam.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Tomekzlasu 2019-02-12 12:11
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-02-11 18:00
duża zamiana po ostatnim programie , wycelowana już konkretnie, bo i czas ku temu najwyższy.Z pozdrowieniami dla mistrza pana Zenona ,pana Jacka oraz całej ekipie Szacunek za wytrwałość. Jeżeli uzna Pan Zenon że nadszedł czas odpowiedni , parę cytatów z imprezy, za przyzwoleniem , pościłbym w obieg .
oceniono 0 razy 0 plus minus
ZIBI 2019-02-12 09:45
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-02-11 18:00
Super występ. Boki zrywać ;)
oceniono 0 razy 0 plus minus
fiołek 2019-02-12 09:01
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-02-11 18:00
Bawiliśmy się świetnie, wspaniały występ, świetne teksty bardzo dobra zabawa, polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
70+ 2019-01-22 21:41
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-01-20 18:00
Zadowolenie z obejrzenia występu. Niektóre numery podobały się bardzo, kilka podobało się bez bardzo. Zgodnie z intencjami autorów był i uśmiech i śmiech i wybuch śmiechu. Dziękujemy.
oceniono 0 razy 0 plus minus
acia10 2019-01-21 16:32
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-01-20 18:00
na przedstawieniu kabaretowym z panem Laskowikiem byli moi rodzice i z tego co mi mówili byli bardzo zadowoleni, było po prostu super(uśmiali się po pachy).
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2019