wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Będą zmiany..."


średnie oceny z 418 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-10-20 11:32
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
lASKOWIK JEST PONADCZASOWY .I CHOCIAŻ NIEKTÓRE DOWCIPY SIĘ POWTARZAJĄ TO DLA NIEGO TYLKO IDZIEMY DO TEATRU. KULTURALNY, AKTUALNY .
oceniono 0 razy 0 plus minus
Thorir 2019-10-09 20:25
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
Ciekawe, zabawne, ale dla mnie zdecydowanie zbyt bezpośrednie. Dawny mistrz aluzji obecnie prosto w twarz uderza brakiem sympatii do rządzących. Niestety zbyt często sprowadza się to do żartów które brzmią jak pisane na siłę. Co nie zmienia faktu że wieczór uważam za przyjemnie spędzony :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Aleksandra 2019-10-09 09:47
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
Wspaniały spektakl. Pan Laskowik i pan Fedorowicz to klasa jedyna w swoim rodzaju. Celne teksty, duża kultura wykonania. Szkoda że nie można ich obejrzeć np w telewizji . Może dałyby niektórym Rodakom do myślenia. Czasami śmiech był hm przez łzy-a teksty oprócz szczerego śmiechu zmuszają do refleksji. Tak trzymać,!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-10-08 17:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
SUPER 111 Zenek we wspaniałej formie.! Jak za dawnych lat. Ilością wspaniałych puent i gagów można by obdzielić kilka spektakli.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Adam 2019-10-08 16:51
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
Pan Zenon w świetnej formie, z resztą tak samo jak Pan Jacek Fedorowicz i Pan Grzegorz Tomczak. Mnie się bardzo podobało choć dla niektórych widzów przekaz polityczny mógł być zbyt nachalny, ale w końcu jesteśmy w Poznaniu. :-) Polecam wyśmienity i inteligentny humor!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-10-08 12:20
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
bawiłam się świetnie
oceniono 0 razy 0 plus minus
Grzegorz 2019-10-08 12:13
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
Wysoki poziom artystyczny, nie tylko Zenona ale wszystkich kabarecistów. Żarty dosyć ostre miejscami, ale w granicy smaku.
oceniono 0 razy 0 plus minus
S 2019-10-08 11:57
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
Rewelacja!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Elżbieta 2019-10-08 09:48
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
Rewelacja. 2 godziny śmiechu, chwilami zadumy i refleksji.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-10-08 09:31
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
Uroczy, na wysokim poziomie aktorskim występ kabaretowy. Oklaskom i zdrowemu śmiechowi nie było końca.Tematyka aktualna.Z.Laskowik wciąż mistrz tego gatunku.Wielkie brawa!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Lits 2019-10-08 08:44
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
Zenon Laskowik z ekipą to jest marka sama w sobie. Dwie godziny śmiechu, oberwany żołądek z śmiechu, głębokie przesłania. Jak zwykle celne riposty trafiające w sam środek celu. Polecam, to trzeba zobaczyć a raczej przeżyć!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Krzysztof 2019-10-08 08:42
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-10-07 19:00
Super przedstawienie, pan Zenon w formie, sala śmiała się przez pełne 2h. Zero nudy. Gorąco polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
Anna 2019-06-06 06:44
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2019-06-04 19:30
Rewelacyjny wieczór kabaretowy - humor do łez. Pan Laskowik the best ❤️ Dziękujemy życzymy zdrowia i ogromu pozytywnej energii, której można tylko pozazdrościć
oceniono 0 razy 0 plus minus
Joanna 2019-06-05 08:51
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Warszawa, 2019-06-04 19:30
Klasa sama w sobie. Każde słowo coś znaczy, wszytko ma przesłanie i głębszy sens.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Pelagia 2019-05-11 11:32
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Pan Laskowik, jak zwykle na najwyższym poziomie :) Po raz kolejny nie zawiedliśmy się. I tak jak to u Pana Laskowika bywa : jest wesoło z momentami zadumy. Jest to kabaret dla widza inteligentnego i myślącego. Dlatego nam odpowiada. Bardzo silne punkty to : p.Laskowik i p.Fedorowicz. Na dobrym poziomie (przynajmniej w tym występie) p.Tomczak. Natomiast zawiedzeni byliśmy p.Biedrzyńska (mimo całej sympatii jaką dla niej mamy). Piosenki, które "śpiewała" odbiegały od tematu występu i wykonane były w zasadzie krzycząc niż śpiewając. Dziwię się bo to dobra aktorka komediowa ale tu się nie sprawdziła. Scenki mówione też słabo. Natomiast druga p.Adrianna (Biernacka) musi się rozhulać z występami kabaretowymi. Brakuje jej lekkości jaką mają starsi wytrawni koledzy. Ale Oni to Klasa Premium ;) Podsumowując, daliśmy za całość 5* :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Dana 2019-05-07 10:21
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Bardzo dobry występ, wreszcie kabaret na poziomie. Teksty poruszają aktualne tematy. Super. Brawo.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2019-05-06 17:31
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Bardzo dobry spektakl, oby więcej takich kabaretów.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Marcin 2019-05-06 12:42
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
LMAO!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ewa 2019-05-06 10:29
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Jak zwykle wspaniały, byłam już trzeci raz i stale mnie zachwyca.Występ Pana Laskowika jest dla mnie lekiem na całe zło.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Poznaniak 2019-05-06 09:28
Zenon Laskowik "Będą zmiany...", Poznań, 2019-05-05 18:00
Prezent dla Rodziców - byli zachwyceni występem!
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2019