wszystkie recenzje » Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek


średnie oceny z 1539 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Jan M 2018-08-12 10:21
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Rewal, 2018-08-11 18:00
Ja 60+ bawiłem się świetnie natomiast Żona nie końecznie .Wszystko zależy od poczucia humoru.Są niesamowici .Brawo!!! Jan M
oceniono 0 razy 0 plus minus
Artur0831 2018-08-12 09:09
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Rewal, 2018-08-11 18:00
Dwie godziny śmiechu :) polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ksiądz Robert z rodziną 2018-08-12 08:34
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Rewal, 2018-08-11 18:00
Super !!!!!! Polecamy każdemu kto lubi się pośmiać
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-08-11 11:13
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Międzyzdroje, 2018-08-10 19:00
💥💥💥💥💥
oceniono 0 razy 0 plus minus
ArekiMarta 2018-08-11 09:38
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Międzyzdroje, 2018-08-10 19:00
Super wystep, miła atmosfera, swietnie organizacja, panowie i pani Agata z kabaretu bardzo otwarci na zdjecia I podpisy Dla publiczności. Prawdziwe gwiazdy polskiej sceny kabaretowej. Great entertainment
oceniono 0 razy 0 plus minus
Michael. 2018-08-11 09:34
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Międzyzdroje, 2018-08-10 19:00
Bardzo nam (małżonce i mnie) podobało.Grali jak zawsze spontaniczniei perfekcyjnie, a przecież nie pierwszy raz to samo.Były skecze starsze,ale nie stare, a i nowości nie brakowało. Naprawdę nie dało asię wyczuć, że dla nich to np. nudna chałtura. Dzięki im za to.Dla nich przyjechaliśmy aż z Hannoveru. Jeszcze raz dzięki.
oceniono 1 razy 1 plus minus
rikardo 2018-07-09 17:39
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Władysławowo, 2018-07-03 21:00
terapia smiechowa
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-07-09 11:32
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Wejherowo, 2018-07-05 17:00
super wystep
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ania 2018-07-08 10:17
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Wejherowo, 2018-07-05 17:00
Super wystep. Kabaret jest rewelacyjny i mega zabawny. Polecam kazdemu kto chce sie rozbawic na calego :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
pf 2018-07-06 21:29
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Wejherowo, 2018-07-05 17:00
Jak dla mnie za mało :-) brak dekoracji, pewnie pojechały na kolejny występ. Trochę w pośpiechu. Poza tym świetnie ich zobaczyć i usłyszeć :-)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gliwice 2018-07-06 15:38
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Łeba, 2018-07-04 21:00
Spoko szkoda że w namiocie 🤣
oceniono 0 razy 0 plus minus
Małgosia 2018-07-06 15:23
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Wejherowo, 2018-07-05 17:00
super było
oceniono 0 razy 0 plus minus
jedrekos 2018-07-06 10:37
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Sopot, 2018-07-05 20:15
Gites majonez jakby to powiedziała pani Baśka. Nawet nie zorientowałem się jak pękło 2 godziny. Dobra zabawa
oceniono 0 razy 0 plus minus
Grażka 2018-07-05 13:01
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Władysławowo, 2018-07-03 21:00
Super! Jak zawsze na wysokim poziomie.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Greg 2018-07-05 09:25
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Łeba, 2018-07-04 21:00
Jak zwykle super, szczególnie Robert Górski. Warte docenienia jest to że mimo późnej pory były dwa sketche na bis. Troche mi brakowało zaangażowania publiczności.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-07-04 17:36
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Władysławowo, 2018-07-03 21:00
Bardzo dziękujemy za miły i sympatyczny wieczór. Kabaret był świetny a oprócz tego bardzo miłe miejsce wszystko było swietnie słuchać i widać. Córka jest zachwycona szczególnie za to ze ze otrzymała autografy bohaterów skeczu. Pozdrawiam😁
oceniono 0 razy 0 plus minus
gosh 2018-07-03 09:14
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Jastarnia, 2018-07-02 21:00
jak zwykle - rewelacja!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
krakusik 2018-07-03 08:34
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Jastarnia, 2018-07-02 21:00
Znakomita zabawa. Robert Górski jest mistrzem świata kabaretowym i nie musi brać udziału w eliminacjach. A tak dla zabawy proponowałbym aby się zastanowili nad zmianą nazwy z K.Moralnego Niepokoju na K.Niemoralnego Pokoju. Haha.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-07-02 14:25
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Kołobrzeg, 2018-07-01 20:00
Kabaret , jak zawsze na szóstkę !!! Organizacja - DRAMAT !!! Firma ochroniarska z Kołobrzegu o nazwie Lex Crimen wpuszczała na teren amfiteatru. Nie patrzyli na nic. Można było sobie nadrukować sto takich samych biletów i rozdać je kolegom. Wszyscy by weszli za Free. Dwóch nabąblowanych gości przez połowę występu siedziało w pierwszych ławkach. Popijali piwko , palili fajki i swoimi rykami zagłuszali występ. Po kilkukrotnych interwencjach ( w tym będącego na widowni Prezydenta Kołobrzegu ) dziadkowie ruszyli do pijaczków i poprosili ich ,żeby wyszli. Ci już byli tak pijani ,że wyszli tylko dlatego ,że już nic nie słyszeli. Tak więc menadżerowie KMN : dobierajcie starannie współorganizatorów
oceniono 0 razy 0 plus minus
jj 2018-07-02 13:37
Kabaret Moralnego Niepokoju - Maj zaczyna się we wtorek, Kołobrzeg, 2018-07-01 20:00
ok szkoda tylko że znałem już te skecze.
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2018