wszystkie recenzje » Ireneusz Krosny


średnie oceny z 44 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Mati 2018-03-03 13:19
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Ruda Śląska, 2018-02-18 18:00
dostaliśmy z mężem prezent od naszego syna na "dzieciątko". trochę się obawiałam czy występ jednego aktora nie będzie monotonny .głupio sobie pomyślałam! bawiliśmy się świetnie! śmiałam się do łez .dawno nie byliśmy tak zrelaksowani. głębokie ukłony dla Pana Krosnego 1
oceniono 0 razy 0 plus minus
Jagoda 2018-03-02 11:54
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Ruda Śląska, 2018-02-18 18:00
Mini-wykład pana Krosnego - wspaniała sprawa. To opinia wielu osób z mojego otoczenia.
oceniono 1 razy 1 plus minus
azo 2018-02-27 00:01
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Ruda Śląska, 2018-02-18 18:00
Wspaniały i niezapomniany występ!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Sambor 2018-02-26 08:51
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Ruda Śląska, 2018-02-18 18:00
Pierwsza część była spektaklem wspaniałym . Mistrz jak zwykle pokazał swój kunszt, wyobraźnię i techniczną doskonałość. Natomiast po przerwie ze zdumieniem zorientowałem się , że jestem na szkoleniu branżowym ( m.in dla akwizytorów ) z techniki komunikacji werbalnej i pozawerbalnej. Jeszcze trochę i np. na koncercie operowym będą opowiadać ciekawostki dotyczące emisji głosu i ruchu scenicznego. Dlaczego nikt nie uprzedził , że część występu nie ma nic wspólnego z tym co robi mim.Mistrz wspominał o unikaniu dysonansu a sam wprowadził gigantyczny miedzy tym czego można było się spodziewać a tym co zobaczyłem. Następnym razem nie wybiorę się na spektakl I.Krosnego jeżeli na plakacie nie będzie wyraźnie napisane : NIE ROBIĘ SZKOLEŃ.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Aneta 2018-02-26 06:56
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Ruda Śląska, 2018-02-18 18:00
Bawiliśmy się bardzo dobrze. Szczególnie dwa skecze przypadły nam do gustu: Historia tańca oraz W filharmonii. A pogadanka Pana Ireneusza na temat mowy ciala, zaprezentowana w drugiej części programu była także ciekawa. Myślę, że występ godny polecenia.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2018-02-25 20:58
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Ruda Śląska, 2018-02-18 18:00
Super 👌!!! Polecam serdecznie
oceniono 0 razy 0 plus minus
AgaB 2018-02-25 12:23
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Ruda Śląska, 2018-02-18 18:00
Bardzo fajny występ pana Ireneusza, w którym nie tylko bawi krótkimi scenkami pantomimicznymi, dysponując niezwykłym opanowaniem swojej mimiki twarzy, jak i ciała, ale również prowadzi krótki wykład (tak, mówi!!) na temat mowy ciała. Polecam!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Justyna 2017-11-25 16:55
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Tarnowskie Góry, 2017-11-19 18:00
Artysta daje z siebie wszystko, bardzo się stara. Najlepsza była "Ewolucja tańca". Może nie każdy docenia tego rodzaju występy, jak dla nas było super. Dużo humoru, fajna była też II część występu, w którym Ireneusz Krosny używał głosu - było przezabawnie. Miło byłoby go jeszcze zobaczyć w najbliższym czasie w Tarnowskich Górach, Zabrzu lub w Gliwicach.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-11-24 11:44
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Tarnowskie Góry, 2017-11-19 18:00
bardzo miłe niedzielne popołudnie - część I typowo do rozweselenia, II jak najbardziej do praktycznego wykorzystania w kontaktach międzyludzkich:)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2017-10-09 22:12
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gorzów Wielkopolski, 2017-09-30 19:00
Fajnie spędzony wieczór!
oceniono 1 razy -1 plus minus
Jan61 2017-10-04 14:43
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gorzów Wielkopolski, 2017-09-30 19:00
Super występ wspaniała atmosfera kontakt z publicznością
oceniono 0 razy 0 plus minus
smegi 2017-10-02 07:18
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gorzów Wielkopolski, 2017-09-30 19:00
Bawiłam się wyśmienicie choć większość prezentowanych skeczy doskonale znam. Ogromnym zaskoczeniem na plus była 2 część spektaklu! Nie zdradzę więcej ale WARTO!
oceniono 2 razy 0 plus minus
doris 2017-10-01 21:58
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gorzów Wielkopolski, 2017-09-30 19:00
Rewelacja!!! Można oglądać i słuchać bez końca! Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu! Czas upłynął zdecydowanie za szybko w tak sympatycznym towarzystwie Pana Ireneusza!!! Pozdrawiamy
oceniono 1 razy 1 plus minus
Grzeniu 2017-10-01 12:18
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gorzów Wielkopolski, 2017-09-30 19:00
Super super super nic doda? nic uj?? du?o ?miechu i rozwa?a? dzi?ki za wyst?p ?
oceniono 0 razy 0 plus minus
Jbugi 2017-08-23 22:47
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Władysławowo, 2017-08-22 19:00
Świetnie spędzony czas, buzia boli od śmiechu:-)))
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ania 2017-06-13 21:54
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gliwice, 2017-05-26 18:00
Robi wrażenie! Niezwykłe. Bardzo dobrze spędzone 2 godziny. To trzeba samemu zobaczyć!
oceniono 0 razy 0 plus minus
justa 2017-06-02 06:32
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gliwice, 2017-05-26 18:00
Jestem zachwycona, popłakałam się ze śmiechu,polecam z całego serca.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Rafał 2017-05-27 17:11
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gliwice, 2017-05-26 18:00
Występ ok, mile spędziliśmy czas
oceniono 0 razy 0 plus minus
Tomek, Mikołaj i Jan 2017-05-27 12:41
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gliwice, 2017-05-26 18:00
Było fantastycznie!
oceniono 0 razy 0 plus minus
jurek206 2017-05-27 11:54
Ireneusz Krosny: "Mowa ciała" - nowy program, Gliwice, 2017-05-26 18:00
Występ bardzo dobry. Nic do zarzucenia.
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2018