wszystkie recenzje » Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów"


średnie oceny z 42 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
JJ 2018-11-10 09:15
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Ruda Śląska, 2018-11-09 19:00
Zenon Laskowik ciągle zachwyca.Humor inteligentny, wciągający w interakcje z widownią. Szkoda ,że w Rudzie Śląskiej nie udało się zapełnić niedużej sali. Daje do myślenia.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-11-09 19:50
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Katowice, 2018-11-08 19:00
super zabawa ,pan Laskowik i pozostała ekipa to wulkan energii i ten cięty dowcip na c\zasie
oceniono 0 razy 0 plus minus
kret519 2018-11-09 16:23
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Katowice, 2018-11-08 19:00
Super występ. Pełny profesjonalizm. Wyważony dowcip- polityczny na czasie.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Zymaniek 2018-11-09 13:43
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Katowice, 2018-11-08 19:00
Rewelacja!!!! Wszyscy wystepujący w świetnej formie! Ubawiliśmy sie po pachy!
oceniono 1 razy 1 plus minus
Krzysztof 2018-11-09 13:19
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Katowice, 2018-11-08 19:00
Starsi Panowie w świetnej formie! Teksty bawią i dają do myślenia.
oceniono 1 razy 1 plus minus
zzz 2018-11-09 09:56
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Katowice, 2018-11-08 19:00
Jak dla mnie świetny występ p. Zenona i Kolegów. Bawiłem się wyśmienicie. Z
oceniono 1 razy 1 plus minus
Aneta N. 2018-11-09 08:40
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Katowice, 2018-11-08 19:00
Panowie nie zawiedli, świetny występ, potężna dawka humoru, ale i refleksji. Gorąco polecam.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Włodek1953 2018-06-21 17:54
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Poznań, 2018-06-20 19:00
Zenek jest super jak zawsze. Jego ekipa (Jacek, Grzegorz) też. Widać wielka troskę Zenka o przyszłość naszego kraju. Bez ogródek pokazuje obłudę i beznadziejność naszej dzisiejszej władzy. Nie pozostawia też - i słusznie - suchej nitki na purpuratach i fałszywym wykorzystywaniu religii w omotaniu ciemnej części naszego społeczeństwa. Brawo Zenek! Ale czy dasz radę to zmienić? Chwała za to, że próbowałeś.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Aldona i Tomasz 2018-06-21 17:23
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Poznań, 2018-06-20 19:00
Bawiliśmy się świetnie. Przy takich Artystach nie mogło być inaczej. Występ w miejscu kultowym, ale chyba jednak za małym - sala pękała w szwach :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
dhryc 2018-06-21 15:17
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Poznań, 2018-06-20 19:00
Bardzo przyjemny, inteligentny występ, polecam!
oceniono 0 razy 0 plus minus
A. 2018-06-21 09:17
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Poznań, 2018-06-20 19:00
Super ! Świetna zabawa, Zenek jak zawsze rewelacyjny. A.
oceniono 0 razy 0 plus minus
mm58 2018-05-13 18:59
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Poznań, 2018-05-11 20:00
Laskowik jak zawsze fajny,ale jestem rozczarowany,bo niby nowy program a w rzeczywistości powtórka poprzedniego programu" Będą zmiany",czuję się zrobiony w balona bo kupowałem bilety na coś innego
oceniono 0 razy 0 plus minus
jumper 2018-05-12 15:17
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Poznań, 2018-05-11 20:00
Super występ! Rozrywka na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam i zachęcam do obejrzenia spektaklu!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-04-03 17:15
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Tarnowskie Góry, 2018-03-10 18:00
Występ Zenona Laskowika i jego partnerów był fantastyczny, Panowie sprawiali wrażenie jakby bawili się razem z nami mając ogromny dystans do samych siebie i wielkie (jak zawsze) poczucie humoru. Organizacja i miejsce występu również bardzo dobre.Gorąco polecam
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-03-21 12:35
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Tarnowskie Góry, 2018-03-10 18:00
Doskonałość umiejętności wywołania różnorodności emocjonalnej i nastroju u widzów; oryginalny, perfekcyjny komizm postaci, sytuacji i słowa;zachwycający talent twórczy w szerokim tego słowa znaczeniu. Jednym słowem: KLASA!
oceniono 0 razy 0 plus minus
jaksaj 2018-03-17 08:14
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Tarnowskie Góry, 2018-03-10 18:00
Super kabaret usmialismy się po pachy Gratuluję pomysłu niech się młodsi uczą od starszych Janek
oceniono 1 razy 1 plus minus
Barbara 2018-03-12 14:27
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Tarnowskie Góry, 2018-03-10 18:00
Swietny wystep ‼️Stara gwardia satyrykow jest niezawodna. Inteligentny dowcip w mistrzowskim wykonaniu. Serdecznie polecam.
oceniono 1 razy 1 plus minus
wmark 2018-03-12 13:59
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Tarnowskie Góry, 2018-03-10 18:00
Super zabawa, Przypominają mi się czasy z poprzedniej "epoki"
oceniono 1 razy 1 plus minus
Marek 2018-03-12 10:38
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Tarnowskie Góry, 2018-03-10 18:00
Super występ! Polecam !
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2018-03-12 08:50
Zenon Laskowik "Spotkanie Kolesiów", Tarnowskie Góry, 2018-03-10 18:00
Pan Laskowik jak zwykle bardzo i to bardzo zabawny.Jestem w takim wieku że pamiętam żarty Pana Zenona które opowiadał z w kabarecie z Panem Smoleniem.Jak zawsze pełen profesjonalizm i dobra zabawa.Polecam wszystkim gorąco.
< Poprzednia | 1 | 2 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2018