wszystkie recenzje » Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu


średnie oceny z 331 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ania 2018-11-13 17:54
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Chojnice, 2018-11-11 16:00
Humor satyra i świetne wyczucie- nic dodać nic ująć. Super ekipa i oby jak najczęściej u nas w Chojnicach występowali. Pozdrawiam serdecznie. Ania :-)
oceniono 0 razy 0 plus minus
aluś 2018-11-12 14:54
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Chojnice, 2018-11-11 16:00
Bardzo udany występ, skecze rozbawiły nas ogromnie, zwłaszcza końcówka o rozwodzie. Dziękujemy i życzymy powodzenia.
oceniono 0 razy 0 plus minus
fk 2018-11-12 12:38
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Chojnice, 2018-11-11 16:00
było super!!! ale nie mogło przecież być inaczej!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-11-12 11:58
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Chojnice, 2018-11-11 16:00
Było Super!!!ŚRUBA z bliźniakami najlepszy😂
oceniono 0 razy 0 plus minus
StarszyPan 2018-11-12 10:25
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Chojnice, 2018-11-11 16:00
W sumie spektakl udany. Jedynie co mnie raziło, to zbyt dużo odniesień do seksu. Nie wszystkie żarty tego typu były lekko strawne.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Kinga 2018-11-12 09:04
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Chojnice, 2018-11-11 16:00
Chojnice... Dziękujemy... Uwielbiam ich... Sa najlepsi... Wszystkie skecze są super. Ale mój ulubiony to z pewność pierwsza komunia... Potrafia rozbawić na 200%. Świetnie się bawiłam. Pozdrawiam i jeszcze raz wielkie, wielkie dzięki...
oceniono 0 razy 0 plus minus
Dana 2018-11-05 15:15
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Czechowice-Dziedzice, 2018-10-27 16:00
Super! Bardzo mi się podobało. Świetne przedstawienie chętnie skorzystam jeszcze kiedyś 😉
oceniono 1 razy 1 plus minus
Kasia 2018-11-02 14:03
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Choszczno, 2018-10-19 18:00
SUPER KABARET!!!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
marses 2018-10-29 20:21
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Tarnowskie Góry, 2018-10-28 17:00
Polecam👍 Chłopaki są świetni. Tylko iść się bawić.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Monika 2018-10-29 10:36
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Tarnowskie Góry, 2018-10-28 17:00
Miejsce super na tego typu eventy. Kameralnie i całkiem innaczej się przeżywa kabaret. Wieczór bardzo udany. Nowe skecze super! Świetny pomysł z odegraniem starych skeczów na nowo :)
oceniono 0 razy 0 plus minus
Tomek 2018-10-29 09:58
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Czechowice-Dziedzice, 2018-10-27 16:00
Kilka lat temu byliśmy z zoną na występie KSM w Serocku. Wówczas występ Kabaretu nas po prostu zachwycił. 27 październik 2018 to całkowita klapa. Praktycznie nie było skeczu z którego my i sala śmiała się szczerze. Wysnuwa sie jeden wniosek: albo olali "jakieś tam Czechowice" albo nie mają pomysłu na współczesny kabaret. Tym razem szkoda było na nich kasy.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Justyna 2018-10-29 09:34
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Olesno, 2018-10-26 18:00
Występ Kabaretu Skeczów Męczących - rewelacja! płakałam ze śmiechu:)Polecam bardzo gdyż naprawdę warto iść na występ tego kabaretu i świetnie się bawić.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ewa 2018-10-28 16:32
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Czechowice-Dziedzice, 2018-10-27 16:00
Było super😀
oceniono 0 razy 0 plus minus
KARINA 2018-10-28 08:06
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Olesno, 2018-10-26 18:00
PO PROSTU REWELACJA -MISTRZOWIE improwizacji ,świetne skecze jak zawsze,super relacja z widownią wspaniała zabawa i mile spędzony czas .
oceniono 0 razy 0 plus minus
Izabela 2018-10-27 22:15
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Olesno, 2018-10-26 18:00
Gebialne.Płakaliśmy ze śmiechu. Najlepszy prezent na urodziny dla męża!😁
oceniono 0 razy 0 plus minus
Leszek 2018-10-26 06:23
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Gniezno, 2018-10-21 16:00
Występ super! Minus jest tylko jeden - za krótko! !!
oceniono 0 razy 0 plus minus
rozczarowana88 2018-10-24 11:04
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Gniezno, 2018-10-21 16:00
kabaret rewelacja,ale jezeli chodzi o rezerwacje miejsc?,masakra walka o miejsca...mielismy rezerwacje na 4 miejsa,gdy przyszlismy okazało sie ze były zajete,nasze miejsca byly rownikerz wykupione komu innemu.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-10-24 08:11
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Gniezno, 2018-10-21 16:00
Miło spędzony czas wypełniony dużą dawką humoru. Super zabawa. Szczerze polecam.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Agnieszka 2018-10-23 19:12
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Gniezno, 2018-10-21 16:00
Program kabaretów suuuuuper!!!! Śruba 😘😘😘😘
oceniono 0 razy 0 plus minus
karolaai 2018-10-23 18:31
Kabaret Skeczów Męczących - 15 lecie Kabaretu, Gniezno, 2018-10-21 16:00
Albo wyrosłam z kabaretów, albo nie wiem... Niezbyt udany występ, co prawda rewelacyjne odnośniki do najlepszych postaci, ale wolałam KSM kilka lat temu.
< Poprzednia | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2018