wszystkie recenzje » Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy


średnie oceny z 26 recenzji:
ocena widzów
< Poprzednia | 1 | 2 | Następna >
plus = zgadzam się z tą opinią, minus = nie zgadzam się
oceniono 0 razy 0 plus minus
Goga 2018-04-16 22:21
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Józefów, 2018-04-15 18:00
Fajny koncert, pan Andrzej jak zwykle dowcipny. Szkoda, że nie zaśpiewał więcej swoich starszych piosenek.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Magda 2018-04-16 09:44
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Józefów, 2018-04-15 18:00
Pan Andrzej absolutnie genialny! Cudowny, wysmakowany humor!
oceniono 1 razy 1 plus minus
Mary 2018-04-16 09:16
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Józefów, 2018-04-15 18:00
Super, super, super. Ubawiłam się po pachy.
oceniono 4 razy 4 plus minus
Kocis 2018-04-16 09:10
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Józefów, 2018-04-15 18:00
Blisko 2 godzinne spotkanie. Znakomita zabawa słowem z wszechstronnym spojrzeniem na ... życie, w wykonaniu "eksperta choreografii". Dziękuję Panie Andrzeju !!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
wrtp 2018-04-16 08:55
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Józefów, 2018-04-15 18:00
Polecam :)
oceniono 2 razy 2 plus minus
dorowoj 2018-04-11 23:59
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Gniezno, 2018-04-10 18:30
już wcześniej byłem pewien, że warto wybrać się na spotkanie z Panem Poniedzielskim, ale po Wieczorze jestem zaskoczony, jak bardzo jest warto ! najchętniej udałbym się na Wieczór jeszcze raz - już teraz !
oceniono 0 razy 0 plus minus
Tomil Krysinski 2018-04-11 16:27
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Gniezno, 2018-04-10 18:30
Petarda!!!
oceniono 1 razy 1 plus minus
Danka 2018-03-25 22:27
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-21 20:30
Pan Andrzej rewelacyjny jak zawsze i to nienachalne poczucie humoru,majstersztyk.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Ewa 2018-03-22 09:27
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-21 20:30
jak zawsze wyszłam zadumana :)Uwielbiam :)
oceniono 1 razy 1 plus minus
mimi 2018-03-22 09:26
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-21 20:30
Pan Andrzej Poniedzielski był świetny. Pokazuje jak bez krzyków i prymitywnych dowcipów lecz mądrą satyrą i refleksyjnymi poetyckimi piosenkami można oczarować widzów. Dziękuję za wspaniały wieczór. W Kuźni byłam pierwszy raz. Ciasnota okropna. Siedziałam ściśnięta przez dwie korpulentne osoby siedzące obok mnie, cały występ poszturchiwana (mimowolnie) przy każdym ich ruchu.
oceniono 1 razy 1 plus minus
Gość 2018-03-22 09:03
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-21 20:30
To niezwykła przyjemność posłuchać inteligentnego artysty - poety, który w nieprawdopodobnie zabawny sposób i z ogromnym dystansem do siebie potrafi mówić (i śpiewać) o poważnych sprawach. Uśmiech nie schodził nam z twarzy przez cały wieczór. 60 następnych wspaniałych lat, Drogi Artysto! Co do organizacji imprezy - można mieć niejakie zastrzeżenia co do panującej ciasnoty, ale cóż, to oczywiste, że WIELE osób chce obejrzeć taki koncert.
oceniono 1 razy 1 plus minus
HZ 2018-03-22 08:48
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-21 20:30
Lubię inteligentnych ludzi i nie zawiodłem się.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Karolina 2018-03-21 20:46
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-20 20:30
Uwielbiam Poniedzielskiegi !😊 Cieszę się, że mogłam się pośmiać w dobrym towarzystwie, w przyjaznym miejscu! Gratulacje i wielkie dzięki dla Dyrektora, któremu udało się namówić bohatera wieczoru do bisu- opowieść o wronia była genialna! Mam nadzieję, że odwiedzę Kuźnię Kulturalną w czerwcu, by spędzić tam wieczór z Waglewskim i Pospieszalskim.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Rafał 2018-03-21 14:22
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-20 20:30
Wyjątkowy wieczór !!! Pan Andrzej w świetnej formie ( mimo że ma co do tego pewne wątpliwości :), jest On po prostu Osobowością, świetne historie i piosenki przez ponad 2 godziny. Kuźnia Kulturalna to wyjątkowe miejsce, pyszne jedzenie i kameralna atmosfera dopełniło ten bardzo udany wieczór.
oceniono 0 razy 0 plus minus
Kaśka 2018-03-21 14:03
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-20 20:30
Andrzej Poniedzielski jak zwykle błyskotliwy. Bawi się skojarzeniami i konstrukcjami słownymi. Wspaniały wieczór. Zresztą kolejny z A. Poniedzielskim i kolejny w Kuźni. Sam urok!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Gość 2018-03-21 10:13
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-20 20:30
rewelacja :) polecam
oceniono 1 razy 1 plus minus
Vosinh 2018-03-21 10:00
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-20 20:30
Niesamowity wieczór. Obcowanie z kulturą przez duże "K"! Dziękujemy
oceniono 0 razy 0 plus minus
ulla1 2018-03-21 09:11
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-20 20:30
Występ Andrzeja Poniedzielskiego REWELACJA!!! Jak zawsze! To była kolejna moja wizyta w Kuźni Kulturalnej i na pewno nie ostatnia:-) Niezmienne gratulacje dla calego teamu Kuzni:-)
oceniono 0 razy 0 plus minus
tytusNAdzikimZACHODZIE 2018-03-21 08:52
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-20 20:30
WSPA-NIA-ŁY występ! Młodość przychodzi z wiekiem!!
oceniono 0 razy 0 plus minus
Aga 2018-03-21 08:28
Andrzej Poniedzielski - wieczór kabaretowy, Warszawa, 2018-03-20 20:30
Powiem krótko, boski
< Poprzednia | 1 | 2 | Następna >
© BiletyNaKabarety.pl 2006-2018